IT Advisory Meet & Greet

Bedrijf
Datum
06 december 2016
Inschrijven voor
30 november 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij je pijlen gericht op IT en overweeg je na je afstuderen te starten als consultant? Kom dan op dinsdag 6 december 2016 naar de IT Advisory Meet & Greet! Dit is een uitgelezen kans om in een middag tijd op informele wijze te ontdekken hoe het is om je scriptie te schrijven of als consultant bij IT Advisory aan de slag te gaan.

KPMG IT Advisory
KPMG IT Advisory (ITA) helpt toonaangevende organisaties het beste uit de beschikbare IT-technologieën te halen. ITA laat IT-investeringen renderen, past de nieuwste technologieën en IT-strategieën toe en tackelt veiligheidsrisico’s. Dit is slechts een greep uit de uiteenlopende uitdagingen waar we dagelijks aan werken. ITA is onderdeel van de internationale praktijk en je werkt er in een dynamische, veelzijdige werkomgeving met uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Meet & Greet
De Meet & Greet vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We starten om 14.00 uur met een ontvangst. Verder staat er een KPMG-presentatie over IT Advisory, speeddates, een rondleiding en een borrel op het programma. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG-consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of IT Advisory en KPMG bij je passen.

Voor wie
We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als consultant of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven.

Schrijf je in
Heb je interesse om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan direct in. Dit kan nog tot en met 30 november 2016. Uiterlijk 1 december 2016 hoor je of je bent uitgenodigd.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of startersfunctie. Neem voor meer informatie contact op met Karlijn Smit van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7702.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 06 december 2016

Inschrijven voor: 30 november 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO studenten

Locatie: Amstelveen