Startups in de zorg... maak jij een goed idee groot?

Bedrijf
Datum
07 december 2016
Inschrijven voor
21 november 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 7 en 8 december organiseert Gupta Strategists de business course ‘Startups in de zorg... maak jij een goed idee groot?’ in Amsterdam. 

In twee dagen kiezen jij en je team het beste idee uit een aantal veelbelovende start-up concepten in de zorgsector en werken dit idee verder uit. Kan jullie start-up het zorglandschap transformeren?

Je leert tijdens de business course hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. Samen met je team maak je een keuze uit de verschillende concepten. Onder begeleiding van consultants van Gupta Strategists ontwikkelen jullie een marktstrategie voor dit idee. Jullie onderbouwen je keuze en strategie met gedegen analyses en werken de strategie uit tot een concreet actieplan. Overtuigt jullie actieplan de jury van investeerders en ondernemers?

Wil je deelnemen aan de business course van Gupta Strategists? Dan ontvangen wij graag je CV, cijferlijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatie. De inschrijving sluit op maandag 21 november. Woensdag 23 november maken we de selectie van deelnemers bekend. Schrijf je in via www.gupta-strategists.nl/business-course/ of neem contact op met Thijs de Kruif (thijs.dekruif@gupta-strategists.nl) voor meer informatie.

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 07 december 2016

Inschrijven voor: 21 november 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam