Salaris Update: hét vakcongres voor de salarisprofessional!

Bedrijf
Datum
29 november 2016
Inschrijven voor
28 november 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Salarisprofessionals
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bij Salaris Update draait het om de vakinhoud. In één dag bent u weer helemaal op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van wet- en regelgeving. Wat verandert er voor uw dagelijkse praktijk per 1 januari 2017 en hoe gaat u daarmee om? Hoewel de plannen voor 2017 al tijdens Prinsjesdag bekend worden gemaakt, worden de echte gevolgen pas duidelijk in november. Kom dus naar Salaris Update voor de meest actuele stand van zaken!

Dagelijkse praktijk centraal
Het inhoudelijke programma van Salaris Update draait om uw dagelijkse praktijk. In zes plenaire colleges, gegeven door zeer deskundige sprekers, brengen we u in één dag weer helemaal op de hoogte.

Hans van der Spek is een van de sprekers. Hans is Manager Kenniscentrum HCM, senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Hans voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Hans verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.

In samenwerking met NIRPA en Berenschot heeft Performa onderzoek gedaan naar de beloning & waardering van de salarisprofessional. Hoe is het met uw eigen beloning gesteld? Verdient u wel marktconform of is het gras echt groener bij de buren? ‘Alles’ over loopbaan, arbeidsvoorwaarden en de competenties van de toekomst zal de revue passeren tijdens Hans zijn college.

Kosten
Deelname kost slechts € 395 exclusief btw.

Meer informatie
Salaris Update vindt plaats op 29 november in de Veerensmederij en het Oude Magazijn op het terrein van de Wagenwerkplaats in Amersfoort en start om 9.30 uur.

De Veerensmederij en het Oude Magazijn zijn onderdeel van een unieke, industriële locatie, op 5 minuten loopafstand van Amersfoort Centraal, met gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden
Direct inschrijven? Klik hier!

 

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 29 november 2016

Inschrijven voor: 28 november 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Salarisprofessionals

Locatie: Amersfoort