HR Update: De actualiteitendag voor HR

Bedrijf
Datum
29 november 2016
Inschrijven voor
29 november 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs
Locatie
Amersfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat zijn de gevolgen van de Wet werk en zekerheid voor uw dagelijkse HR-praktijk en hoe kunt u zich tegen tegen blunders wapenen? Dat zijn de centrale vragen van vraag deze dag. U krijgt niet alleen de meest actuele en relevante ins en outs over de wet, belangrijker is nog de handvatten die u krijgt aangereikt om niet in een van de vele valkuilen van de Wwz te vallen. Een foutje is nog steeds snel gemaakt en kan u duur komen te staan. Voorkomen is dus beter en veel goedkoper dan genezen.

HR Update is bedoeld voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties. HR Update is ook bijzonder interessant voor iedereen die in haar of zijn HR-praktijk regelmatig te maken heeft met de Wet wek en zekerheid.

Maarten Stigter is een van de sprekers. Mr. drs. Maarten Stigter is senior consultant bij Berenschot. Hij is een gespecialiseerd arbeidsjurist die zich met name bezig houdt met de juridische aspecten van HRM-beleid, arbeidsvoorwaarden en beloningsvraagstukken.

Hij is als adviseur betrokken geweest bij diverse reorganisatie¬s en fusietrajecten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en in de semipublieke sector. Hij heeft zich daarbij ontwikkeld tot een specialist op het gebied van overgang van onderneming en de specifieke kenmerken van privatisering en deprivatisering. Hij heeft een grote expertise in het bedenken en uitwerken van praktisch uitvoerbare oplossingen voor arbeidsrechtelijke problemen bij organisatie-veranderingsprocessen, bijvoorbeeld resulterend in een harmonisatieregeling arbeidsvoorwaarden of een sociaal plan.

Praktisch

Waar en Wanneer?
HR Update vindt dit jaar plaats op 29 november in Het Oude Magazijn, een werkelijk prachtige industriële locatie in Amersfoort met voldoende parkeergelegenheid en op slechts 10 minuten loopafstand van station Amersfoort.

Vroeg inschrijven loont!
Als u zich inschrijft vóór 2 oktober, bedragen de kosten slechts € 199, dat is maar liefst € 100 vroegboekkorting op de reguliere prijs van € 299. U kunt zich hier inschrijven!

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 29 november 2016

Inschrijven voor: 29 november 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs

Locatie: Amersfoort