College Tour Innovatie in de Zorg

Bedrijf
YSE
Datum
13 januari 2017
Inschrijven voor
06 januari 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De kwaliteit van de zorg is de laatste tijd veel in het nieuws en staat hoog op de politieke agenda. De discussies die erover worden gevoerd, komen vaak voort uit persoonlijke ervaringen, zowel positief als negatief. De ergernissen die mensen hebben, komen regelmatig door de traditionele wijze waarop de zorg in het algemeen is georganiseerd. Nieuwe ontwikkelingen en technologieën, zoals gezondheid-apps, worden door die manier van werken niet snel opgenomen.

De via het internet altijd verkrijgbare informatie, verandert daarnaast de plek van de zorg in de maatschappij. Zorginstellingen, traditionele pharma-, medtech-, health-IT bedrijven en financierders krijgen te maken met een veranderende behoefte van de 'klant' en zullen dus moeten gaan veranderen.

Tijdens deze College Tour zal Nick Guldemond vanuit zijn ervaring vertellen over de impact die technologie op de zorg kan hebben en zal hij best-practices laten zien van hoe de technologie goed wordt ingezet. Ook zal hij ingaan op de complexe uitdagingen die de technologische ontwikkelingen vanuit beleidsperspectief met zich meebrengen. De voorbeelden waar hij zijn verhaal op baseert, zijn ook illustratief voor andere sectoren die te maken hebben met digitalisering en internationalisering. Gezamenlijk zullen we deze voorbeelden omzetten in lessen die direct bruikbaar zijn bij jouw werkzaamheden. 

Kom dus naar deze middag om meer inzicht te krijgen in de grote veranderingen waar de zorg voor staat, wat voor lessen daaruit te trekken zijn (voor andere sectoren) en hoe jij daarbij een rol kan spelen!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar j.monster@yseprogram.com.

Praktische informatie:
- Datum: Vrijdag 13 januari 2017, 9.00 - 12.00, met aansluitend lunch
- Locatie: Kantoor van YSE, Amsterdamsestraatweg 40, Baarn

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 13 januari 2017

Inschrijven voor: 06 januari 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Baarn