Generatieleren voor de overheid

Bedrijf
YSE
Datum
04 november 2016
Inschrijven voor
28 oktober 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ervaar jij de jongste generatie soms als ongeduldig? Of ben jij juist degene die wordt tegengehouden bij vernieuwende ideeën? Ga tijdens deze workshop onderling het gesprek aan om de kracht van de verschillende generaties te begrijpen en er achter te komen hoe je elkaar kunt versterken. Er zijn vier generaties binnen de overheid aan het werk, waarvan de jongste generatie (Y) het snelst groeiend is. Elke generatie wordt gekenmerkt door eigen sociale patronen zoals manier van organiseren, samenwerken, communiceren, leiding geven, omgaan met diversiteit, sociale media etc. 

YSE helpt organisaties te veranderen, vernieuwen, verjongen en versnellen door ze te laten samenwerken met jonge talenten uit de generatie Y. Simon Klop, YSE generatie-expert, zal tijdens deze sessie de generatietheorie uit de doeken doen, waarna we op interactieve wijze in gesprek gaan om de verschillende generaties te begrijpen en in hun kracht te zetten. 

Voor wie? Jou en iemand uit je organisatie van een andere generatie. Neem bijvoorbeeld als Young Professional je manager mee. Of neem als meer ervaren medewerker een Young Professional mee. Wanneer? Vrijdag 4 november van 12:30u tot 15:30u. Waar? YSE, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn. 

Meedoen? Meld je dan aan bij Danja von Salisch. 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 04 november 2016

Inschrijven voor: 28 oktober 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Baarn