College Tour: Invloed van Informatie Technologie

Bedrijf
YSE
Datum
21 oktober 2016
Inschrijven voor
12 oktober 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Nieuwe technologie is de drijvende kracht achter elke verandering. De uitvinding van de stoommachine leidde tot de industriële revolutie en het internet doet winkelstraten leegstromen en het thuiswinkelen floreren. De opkomst van een nieuwe technologie kan snel leiden tot ingrijpende veranderingen in de maatschappij.

Informatie en Communicatie Technologie (ICT), bijvoorbeeld, heeft ons leven fundamenteel veranderd. In 40 jaar tijd is het gebruik van de technologieën verschoven van enkel de overheden en grote bedrijven, naar een samenleving waarin iedereen toegang heeft tot de nieuwste technologieën. Anno 2016 lossen we al onze dagelijkse problemen op met onze smartphone, worden klassieke bedrijfsstructuren vervangen door platte netwerkorganisaties en werken we in functies die er 10 jaar geleden heel anders uitzagen of überhaupt nog niet bestonden. De regels van 'het spel' worden herschreven door jonge vernieuwers uit bijvoorbeeld Sillicon Vally. Ontwikkelingen met termen als social, mobile en cloud worden zeer bepalend voor de toekomst, om niet te spreken over robotisering en kunstmatige intelligentie, zoals zelfrijdende auto's.

Geen enkele organisatie, geen enkele functie en geen enkel individu is immuun voor de digitale revolutie. Verandering in gang zetten of verandering ondergaan? Als medewerker of als leidinggevende? Waar krijg ik mee te maken? Hoe kan ik daar mee omgaan? Het is een interessant onderwerp om met een ervaringsdeskundige over in gesprek te gaan; geen eindeloze reeks slides maar door korte inhoud af te wisselen met veel discussie. Ygenwijs biedt nu die mogelijkheid! Op 21 oktober zal Hans Willemse, onder andere voormalig CIO van Ahold Europa, langskomen om deze sessie te leiden. Ben jij er bij?

Geïnteresseerd? Meld je dan voor 12 oktober aan via de onderstaande knop of door een mail te sturen naar j.monster@yseprogram.com

Praktische informatie

Datum en tijd: 21 oktober van 14:30 tot 17.30 uur.

Locatie: Kantoor van YSE - Amsterdamsestraatweg 40, Baarn

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 21 oktober 2016

Inschrijven voor: 12 oktober 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Baarn