Inhouselunch

Bedrijf
YSE
Datum
18 oktober 2016
Inschrijven voor
13 oktober 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij enthousiast, wil je veel leren, intensief aan je persoonlijke ontwikkeling werken, gave opdrachten doen bij grote werkgevers en je netwerk opbouwen? Kom dan naar de Inhouselunch op 18 oktober bij YSE en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze organisatie! YSE is een jonge, dynamische organisatie die zich richt op het ontwikkelen van jong top talent. YSE kenmerkt zich door de bruisende energie en een sterk gevoel voor ondernemerschap op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dat allemaal zonder ego, maar mét lef en gezonde zelfverzekerdheid.

YSE biedt tweejarige traineeships aan waarin je naast verschillende opdrachten bij onze klanten ook aandacht besteedt aan je persoonlijke ontwikkeling. Door middel van trainingen, lezingen, persoonlijke intervisie en opdrachten bij bedrijven leer jij waar je passie en talenten liggen….wie wil dat nou niet?! Bij YSE is veel mogelijk en wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd. Er zijn verschillende intercompany traineeships, van Overheid-gerelateerd tot Supply Chain Management, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de incompany traineeships waarbij je bij één vaste opdrachtgever voor verschillende opdrachten aan de slag kunt.

Tijdens de Inhouselunch op 18 oktober krijg je de kans om al je vragen te stellen aan de HR Adviseur van YSE óf aan één van de Young Professionals die ook aanwezig zal zijn. Na de introductie en het voorstelrondje zal jij al even ervaren hoe het is om  de rol van Young Professional aan te nemen door aan het werk te gaan met een case.

Ben je benieuwd naar YSE en wil je graag kennis maken? Meld je dan hier aan voor de Inhouselunch.

Datum: Dinsdag 18 oktober

Tijd: 11:00 – 14:00 uur.

Locatie: op ons kantoor in Baarn

Kosten: deelname is gratis

 

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 18 oktober 2016

Inschrijven voor: 13 oktober 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Baarn