College Tour: Lean-IT

Bedrijf
YSE
Datum
13 oktober 2016
Inschrijven voor
08 oktober 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Geïnteresseerden
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De verhouding tussen business en IT wordt wel eens gezien als een moeizame, maar dat is niet nodig. Tijdens deze College Tour gaat Patrick van Ginneken van VIVAT (o.a. bekend door hun merken als Zwitserleven, Reaal en Route Mobiel) laten zien hoe zij er binnen die organisatie voor zorgen dat de Business en IT goed op elkaar aansluiten en dat (IT) processen optimaal ingericht worden om bij te dragen aan een wendbare en slagvaardige organisatie. 

Daarbij zal hij onder andere zijn ervaring delen op het gebied van Agile werken binnen IT en de rol daarbij van bijvoorbeeld portfolio besturing en multidisciplinaire teams. Vanuit een theoretische basis zal hij ingaan op vragen als: Hoe zorg je voor flow? Hoe krijg je mensen mee in veranderingen? En welke kennis en skills zijn nodig voor deze manier van werken?

VIVAT heeft al meer dan zeven jaar ervaring met Lean IT en als verantwoordelijke Programmamanager is Patrick van Ginneken de ideale persoon om een basis te leggen én de diepte in te gaan over deze manier van werken.

Wil jij ook leren om Lean en Agile werken beter in te zetten? Meld je dan voor 8 oktober aan via de onderstaande knop of door een mail te sturen naar j.monster@yseprogram.com

Praktische informatie

Datum en tijd: 13 oktober van 16:00 tot 19.00 uur.

Locatie: Kantoor van YSE -
Amsterdamsestraatweg 40, Baarn

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 13 oktober 2016

Inschrijven voor: 08 oktober 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Geïnteresseerden

Locatie: Baarn