Inhousedag

Bedrijf
Datum
28 oktober 2016
Inschrijven voor
24 oktober 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
HBO of Universiteit IT, Informatiekunde, Bedrijfskunde, Management en/ of Finance, NB: affiniteit met IT is vereist
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Davinci is een Europese softwareleverancier en ICT-adviesorganisatie voor hypotheken en consumentenkredieten. We leveren onze software altijd in combinatie met de business kennis en scherpe blik van onze consultants. We schrikken niet terug om een stap verder te kijken. Zo investeren we zelf regelmatig in initiatieven waar we in geloven en ontwikkelen wij ons als moderne FinTech onderneming met onderscheidende oplossingen binnen de branches hypotheken en lenen. Welkom in onze dynamische wereld!

Davinci geeft Young Professionals de kans om het verschil te maken. Naast een aantal ervaren medewerkers die de hypotheekmarkt en onze klanten uitstekend kennen heeft Davinci een groep jonge mensen in dienst. Zij hebben allemaal hun eigen plek gevonden en schrijven in hun blogs waarom werken bij Davinci zo goed bevalt. Laurens benadrukt het samen zoeken naar oplossingen van de puzzels die de klant ons voorlegt, Calista vindt het fijn dat eigen initiatief gewaardeerd wordt, Jill vertelt dat je alle kansen krijgt om te werken aan je eigen ontwikkeling en Floris vindt de toegankelijkheid en motivatie van de collega’s belangrijk. Op onze site kun je alle blogs lezen over werken bij Davinci. 

Inhousedag
Op 28 oktober 2016 organiseert Davinci een inhousedag voor Young Professionals en studenten in de laatste fase van hun studie. Een unieke kans om kennis te maken met de organisatie en haar klanten. Tijdens deze dag gaan we in op cases uit onze praktijk, krijg je een unieke mogelijkheid om jezelf te presenteren en zullen we de dag afsluiten met een informele activiteit. 

Wie ben jij?
Je bent een Young Professional en op zoek naar een uitdagende werkomgeving. Je hebt je HBO/universitaire studie (bijna) afgerond. Bij voorkeur in een richting waarin IT en/of business en management centraal staan.

Daarnaast ben je ondernemend, bezit je een gezonde dosis overtuigingskracht en heb je affiniteit met ICT-projecten en projectmanagement. Lijkt het je leuk om kennis te maken, kom dan naar de inhousedag en wie weet rijd jij op de enige echte Davinci fiets naar huis! 

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 28 oktober 2016

Inschrijven voor: 24 oktober 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: HBO of Universiteit IT, Informatiekunde, Bedrijfskunde, Management en/ of Finance, NB: affiniteit met IT is vereist

Locatie: Amsterdam