Lean Six Sigma Seminar 2016

Bedrijf
Datum
06 oktober 2016
Inschrijven voor
05 oktober 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Nieuwegein
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennisontwikkeling, technologie, sociaal-economische vraagstukken, het klimaat; de wereld verandert in een zeer snel tempo en op alle fronten tegelijk. We durven wel te spreken van een verandering van tijdperk.

Uit onderzoek blijkt dat lang niet alle organisaties voldoende kunnen meebewegen met deze veranderingen. Het vermogen om flexibel te kunnen opereren in deze wereld is een voorwaarde om te overleven. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, ander leiderschap en andere manieren van leren. Hoe zorgt u er voor dat uw organisatie vandaag de dag wendbaar en slagvaardig is? Bent u er zélf al helemaal klaar voor?

Dit nieuwe tijdperk vraagt om een frisse blik. De verbinding opzoeken. Elkaar ontmoeten en inspireren. Nieuwe indrukken opdoen. Nieuwe inzichten verkrijgen. Samen het verschil maken.

YourMatriX: uw persoonlijke actieplan
Veranderen is noodzakel?k, maar niet altijd eenvoudig. W? helpen u daar graag b? tijdens het Lean Six Sigma Seminar. Aan het eind van deze dag gaat u met een persoonl?k actieplan naar huis: YourMatriX. Alle programmaonderdelen zijn op elkaar afgestemd, waardoor u voortdurend met een nieuwe dosis inspiratie de volgende stap op YourMatriX kunt zetten. Tijdens deze dag formuleren we de verbeterdoelen waar u morgen mee kunt beginnen én de doorbraken die u over 3 tot 5 jaar wilt realiseren. Dat doen we to-the-point, praktisch en lekker concreet.

Locatie
Het Lean Six Sigma Seminar 2016 vindt plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze prachtige evenementenlocatie in het midden van Nederland heeft een gemoedelijke 'huiskamersfeer'. Er is een prachtig en inspirerend atrium en er zijn diverse break-out rooms. Het is de ideale plek voor het Lean Six Sigma Seminar! Wij zijn ervan overtuigd dat u zich hier op 6 oktober helemaal op uw gemak voelt.

Programma
Door het succes van het Lean Six Sigma Seminar van 2015 ligt de lat hoog dit jaar. Maar met veel plezier leggen we die lat zelfs nog een flink stuk hoger! We bieden u een aantal aansprekende masterclasses en workshops van experts uit het vakgebied Continu Verbeteren die ingaan op specifieke thema’s en praktijkcases uit diverse sectoren. Wij zijn ervan overtuigd dat u aan het eind van de dag met nieuwe energie en een frisse geest naar huis gaat.

Tijden
08:30 Ontvangst & registratie
09:15 Start Seminar
17:00 Start Netwerkborrel

Sprekers
Jan Jonker: Keynote 'WEconomy creëert waarde'
Wouter Hart: Masterclass 'Anders organiseren'
Filip Vandendriessche: Masterclass 'Persoonlijk leiderschap'
Jan van Setten: Masterclass 'Leven lang leren'
Joseph Oubelkas: Keynote 'Omgaan met verandering'

Workshops
Tijdens het Lean Six Sigma Seminar zijn er de volgende workshops:

  • Agile versus Lean: 70 procent van de organisaties die Lean en Agile werken, passen zich sneller aan en zijn gezonder en stabieler dan traditioneel ingerichte organisaties.
  • NLP (Neurolinguistisch Programmeren): anders leren kijken, anders leren luisteren en andere woorden leren gebruiken voor een ander resultaat.
  • Organizational Behaviour Management: maak kennis met een wetenschappelijk onderbouwde methode voor gedragsverandering in organisaties.
  • Praktijkcase over de kracht van zelfsturende teams binnen de overheid door Gemeente Hollands Kroon.
  • Samenwerking tussen Onderwijs & Bedrijfsleven.
  • Effectieve teams bouwen met Belbin.
  • In gesprek met de Masters: Wouter Hart en Filip Vandendriessche.

Lean Six Sigma Awards
De Lean Six Sigma Awards worden ook dit jaar weer uitgereikt aan het beste verbeterproject en de beste Lean of Lean Six Sigma Deployment. Wie overtreft het succes van Quion en VGZ en OLVG, de winnaars van 2015?

Geef u alvast op voor de projectenmarkt en de Lean Six Sigma Awards via e-mailadres seminar@uncplusdelta.nl. Staat u met uw project op de projectenmarkt, dan is uw toegang tot het Seminar geheel gratis!

Lees meer over het programma op deze pagina

Prijs
Deelname aan het Lean Six Sigma Seminar op 6 oktober 2016 kost € 599 (exclusief BTW). Aan het einde van de dag gaat u naar huis vol nieuwe indrukken, inzichten en inspiratie. Met uw persoonlijke actieplan in handen bent u klaar voor de toekomst in een veranderende wereld. De koffie, de lunch en de netwerkborrel zijn bij de entreeprijs inbegrepen. En parkeren bij de Woonindustrie in Nieuwegein is gratis.

Als deelnemer aan het Seminar ontvangt u:

  • Het boek Pitstop 2: Over impact gesproken. Deze opvolger van het eerste Pitstopboek is een boek boordevol nieuwe inspirerende voorbeelden uit de verbeterpraktijk.
  • Een coachingsvoucher. Dit voucher is goed voor 1 uur persoonlijke coaching tijdens of na het seminar door één van de specialisten van UNC Plus Delta.
  • YourMatriX - uw persoonlijke actieplan.

Introduce a friend
Komt u samen met een nieuwe zakenpartner? Dan hebben wij een interessant aanbod voor u! Neem contact met ons op via 020-345 3015 en wij vertellen u wat dit aanbod is.

4=5
Komt u met 4 personen uit uw organisatie? Neem dan nog een 5e collega mee. Helemaal gratis!

Tevredenheidsgarantie
Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bent u aan het eind van de dag niet tevreden over het Seminar? Dan krijgt u gewoon u uw geld terug.

Seminarbezoekers die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen 7 PE-uren voor deelname aan dit Seminar.

Event informatie

Bedrijf: UNC Plus Delta

Datum: 06 oktober 2016

Inschrijven voor: 05 oktober 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Nieuwegein