Quint Finance Summit 2016

Bedrijf
Datum
08 september 2016
Inschrijven voor
07 september 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Beslissers uit de financiële sector
Locatie
Montfoort
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Digitale transformatie of revolutie? Uw organisatie digital-ready!

Banken | Verzekeraars | Pensioenen | FinTech
Klassieke thema’s als informatiemanagement en business IT alignment zijn anno 2016 niet meer actueel: de ingeburgerde organisatorische scheiding tussen business en IT verdwijnt rap of is inmiddels verdwenen. Digitale transformatie en grotere IT awareness bij business units dwingen financiële dienstverleners haast te maken met het inrichten van een naadloos ecosysteem van klant, business, IT en FinTechs. Daarbij kunnen IT-verantwoordelijken niet langer een slotgracht rond hun eigen organisatie handhaven.

DevOps, agile werken (gedreven vanuit de business), standaardisatie van infrastructuur en Software-as-a-Service zorgen ervoor dat de business verantwoordelijken steeds minder afhankelijk worden van de traditionele IT-afdeling. De gracht wordt gedempt waardoor een invasie van nieuwe concepten haar intrede doet, mede door een revolutionair aanbod van FinTech oplossingen. In de financiële sector zijn daarbij klantbeleving, compliance en kostenbesparingen de belangrijkste leitmotivs.

Quint Finance Summit 2016

Waarom deelnemen?
Quint Wellington Redwood ziet als geen ander hoe de digitale revolutie een beroep doet op leiderschap en op de verandercapaciteit van uw organisatie. “Change” is hot, terwijl tegelijkertijd stabiliteit in de financiële sector meer dan ooit een hygiëne factor is. Hoe krijg ik mijn organisatie “digital ready”? Antwoorden hierop krijgt u tijdens ons Annual Finance Summit op 8 september a.s. in Kasteel Montfoort.

Verschillende sprekers uit banken, verzekeringen, pensioenen en intermediairs zullen hun ervaringen en uitdagingen met u delen. Daarnaast is er veel ruimte voor discussie en netwerken alsmede de mogelijkheid om (op basis van reservering) 1-op-1 met onze experts van gedachten te wisselen.

Wij nodigen u van harte uit zich in te schrijven via het inschrijfformulier voor de eerste editie van het Quint Finance Summit 2016.

Let op: Dit Quint event richt zich op beslissers uit de financiële sector. Uw aanmelding kan worden geweigerd indien u niet aan dit profiel voldoet.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 08 september 2016

Inschrijven voor: 07 september 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Beslissers uit de financiële sector

Locatie: Montfoort