Middagsessie Applied Robotics

Bedrijf
Datum
15 juni 2016
Inschrijven voor
14 juni 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Technologische ontwikkelingen doen een steeds groter beroep op het aanpassingsvermogen van bedrijven. Er worden grote stappen gemaakt en wie niet aanhaakt, blijft achter. Met behulp van software (robotics) in administratieve processen, worden vele repetitieve handelingen geautomatiseerd. Deze Digital Labour Automation (DLA) biedt grote mogelijkheden.

Tijdens het Applied Robotics Seminar wordt u in een middag bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van process Robotics en specifiek op Cognitive Robotics. Tijdens de workshopsessies kunt u kennis maken met verschillende toepassingen die op de markt zijn en ontvangt u practische informatie over het robotiseren van administratieve processen tot het beslissen op basis van ongestructureerde data (cognitieve robotics).

Locatie
Dit seminar wordt gehouden in het KPMG kantoor in Amstelveen.

Dagvoorzitter is René de Monchy, journalist BNR Nieuwsradio.

Programma
15.00 Opening door René de Monchy
15.05 Welkom/Opening – Joris Juttmann, introductie proces- & cognitieve robotisering
15.15 Spreker: Microsoft (TBC) – Visie robotisering en toepassingen in de praktijk
15.45 Pauze
16.15 Carrousel ronde 1 – Keuze voor aanwezigheid bij een van de vijf aanwezige leveranciers 
17.00 Carrousel ronde 2 – Keuze voor aanwezigheid bij een van de vijf aanwezige leveranciers 
17.45 Q&A panel onder leiding van René de Monchy
18.15 Borrel en hapjes

Carrousels
Tijdens de carrousels zullen de leveranciers in twee rondes een workshop verzorgen. Dit stelt u in de gelegenheid om kennis te maken met twee leveranciers. De vijf aanwezige leveranciers zijn:

Invoice Sharing
Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw werkkapitaal? Jeroen Vonk van InvoiceSharing neemt u mee in de oplossing om uw crediteuren en debiteuren administratie te automatiseren.

BluePrism
BluePrism zorgt voor nauwkeurigheid en kostenreducties middels een virtual workforce, genaamd Robotic Process Automation. Dan Shinton zal dieper ingaan op toepassingen en u meenemen in praktische mogelijkheden (Engelstalig).

IPSoft
IPSoft presenteert Amelia, de eerste ‘digitale werknemer’ die ingezet kan worden voor verschillende service desk rollen. Jack Pannekeet laat u kennis maken met Amelia en haar eigenschap om, net als een mens, met klanten te communiceren met behulp van natuurlijke taal.

Arria
Uw periodieke rapportages klaar met één druk op de knop? Arria heeft de oplossing voor u. Joseph Deely laat zien dat de periodieke afsluitingen vele malen efficiënter kunnen (Engelstalig).

IBM Watson
IBM Watson neemt u mee in de journey naar een geheel cognitieve business. Are you ready for the next step? Luister naar Roger Hundscheid en wordt een early adaptor op het gebied van Decision making Robotics.

Aanmelding
Aanmelden deze bijeenkomst kan via e-mail met daarbij uw top 5 voorkeur voor de onderwerpen voor de carrousels

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephanie de Wert, (020) 656 7522 of per e-mail.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 15 juni 2016

Inschrijven voor: 14 juni 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amstelveen