Europride 2016

Bedrijf
PwC
Datum
06 augustus 2016
Inschrijven voor
12 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
derdejaars WO- of masterstudenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij geloven in de kracht van diversiteit en streven naar een inclusieve cultuur. Een cultuur waarin onze mensen zichzelf kunnen zijn en waarbij je talenten vooropstaan ongeacht je afkomst, geslacht of geaardheid. Ben jij een derdejaars WO- of masterstudent en wil jij die informele en open sfeer van PwC zelf ervaren? Meld je dan nu aan om op zaterdag 6 augustus mee te varen op onze eigen boot tijdens Europride 2016.

Hoe ziet het programma eruit?
We beginnen de dag met een korte introductie van PwC en vervolgens stappen we aan boord van de PwC-boot om al swingend door de grachten van Amsterdam te varen. We ronden de dag af met een feestelijke borrel op de kade.

Meld je nu aan!
Aanmelden kan individueel of in tweetallen, als je (beiden) geïnteresseerd bent in PwC als werkgever. We hebben een beperkt aantal plekken, dus meld je snel en vóór 12 juni aan. Geef met jouw CV en in een korte motivatie aan waaruit blijkt dat wij jou, eventueel samen met een vriend(in), mee moeten nemen naar dit event. Je hoort uiterlijk 17 juni of je geselecteerd bent om met ons een onvergetelijke dag op de Europride 2016 te beleven. Mocht je hier nog vragen over hebben, voel je vrij om dan contact met mij op te nemen.

Jeroen van Odijk

  •  +31 (0)88 792 70 51
  •  jeroen.van.odijk@nl.pwc.com

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 06 augustus 2016

Inschrijven voor: 12 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: derdejaars WO- of masterstudenten

Locatie: Amsterdam