Fast Forward Friday

Bedrijf
Datum
24 juni 2016
Inschrijven voor
13 juni 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als consultant in de dop kan jij binnen één dag een contract bij KPMG Advisory op zak hebben. Kies een vacature die bij je past en meld je direct aan voor dit selectie event op vrijdag 24 juni 2016.

Deze dag biedt jou de gelegenheid om versneld door de sollicitatieprocedure te gaan. Eén intensieve dag waarin jij KPMG nader leert kennen en jezelf kunt laten zien. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s met uiteenlopende achtergronden, talenten en opleidingen. Of je interesse nou ligt in IT, Strategy, Risk of Finance.

Het proces
Voorafgaand word je uitgenodigd om een capaciteitentest en persoonlijkheidstest te maken. Na het behalen van de norm word je uitgenodigd voor de service line waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je doorloopt verschillende rondes - waaronder een selectiegesprek - en wordt uitgedaagd met een case interview. En stel nou dat we allebei met elkaar verder willen? Dan bieden we je gelijk een contract aan en kun je binnenkort aan de slag als consultant of executive!

Waar ligt jouw interesse?
KPMG biedt klanten een breed dienstenpakket. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. Altijd teamwork voor aansprekende klanten. Dat betekent ook dat we op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan studenten.

Finance
Heb jij het in je om ondernemingen te helpen bij fusies en overnames? Of met het creëren van een goede financiële basis?

 • Consultant/ executive Corporate Finance
 • Consultant/ executive Transaction Services
 • Consultant/ executive Strategy Group 

IT
IT raakt vrijwel alle aspecten van onze controle- en advieswerkzaamheden. Van het analyseren van big data tot het optimaal inrichten van processen.

 • Consultant IT - CIO Advisory
 • Consultant IT – Technology Advisory
 • Consultant IT – Software Advisory
 • Consultant IT & Business Integration
 • Consultant Data Analytics
 • Consultant IT- Infrastructure & Architecture

Strategy, Operations & Change
Help mee bij strategische vraagstukken zoals marktanalyses, bedrijfsstrategie, business en operationele modellen. Je voert opdrachten uit voor klanten in verschillende sectoren. 

 • Consultant Strategy, Customer & Operations
 • Consultant Operations Strategy Group

Risk & Regulatory Compliance
Ben jij sterk in het identificeren van risico's en het bepalen van beheersingsmaatregelen? Dan komen wij graag met jou in contact.

 • Consultant Risk & Internal Audit
 • Consultant IT Risk Financial Services

Meld je nu aan!
Ambieer jij een carrière in de consultancy en ben je net óf bijna afgestudeerd? We zijn op zoek naar wo-studenten met een bedrijfskundige, IT, technische, financiële, analytische of economische achtergrond.

Kies de vacature die bij jou past en solliciteer. Vermeld in je motivatiebrief dat je wilt deelnemen aan Fast Forward Friday. Je kunt je nog aanmelden voor Fast Forward Friday tot maandag 13 juni.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of recruitment@kpmg.nl.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 24 juni 2016

Inschrijven voor: 13 juni 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam