Een baanbrekende zorgpolis…zet jij de markt op zijn kop?

Bedrijf
Datum
12 mei 2016
Inschrijven voor
27 april 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 12 mei organiseert Gupta Strategists de business course ‘Een baanbrekende zorgpolis…zet jij de markt op zijn kop?’. Gupta Strategists heeft aangetoond dat het onderscheid binnen de huidige zorgverzekeringsmarkt beperkt is. Ook hebben we gezien dat er binnen de huidige kaders wel ruimte is voor vernieuwende polissen. Kom jij met de baanbrekende polis die de markt op zijn kop gaat zetten? Welke polis levert de meeste waarde voor de klant? En wat is de beste manier om deze polis in de markt te zetten?

Tijdens de business course leer je hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. In kleine groepjes werk je samen met andere ambitieuze studenten onder begeleiding van Gupta consultants aan de strategie voor een nieuwe polis. Aan het eind van de dag presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons hele team. Bedenkt jouw team een nieuwe zorgverzekering die de markt op zijn kop gaat zetten?

Inschrijven en informatie
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists business course op donderdag 12 mei? Dan ontvangen wij graag je CV en cijferlijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatie waarom jij graag wilt deelnemen aan dit evenement.

De inschrijving sluit op woensdag 27 april. Maandag 2 mei maken we de selectie van deelnemers bekend. De business course heeft een kleinschalig karakter met een beperkt aantal plaatsen, zodat we alle deelnemers goed kunnen begeleiden en tot echte resultaten komen.

Schrijf je in via www.gupta.nl/business-course, vergeet niet om je motivatie, CV en cijferlijsten te mailen naar Roderick van Grinsven (Roderick.vanGrinsven@gupta.nl)

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 12 mei 2016

Inschrijven voor: 27 april 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam