Financial Risk Management Lunch

Bedrijf
Datum
11 mei 2016
Inschrijven voor
04 mei 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Professionals
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij een kwantitatief of financieel profiel en interesse in risicomanagement? Wil jij je kennismaken met KPMG en de afdeling Financial Risk Management in het bijzonder? Heb jij interesse in een meeloopstage, scriptieplek of startersfunctie bij KPMG? Meld je dan nu aan voor de Financial Risk Management Lunch op woensdag 11 mei 2016 van 11.00 tot 14.00 uur.

Programma
De lunch vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens deze lunch maak je op een informele manier kennis met KPMG en de collega’s van de afdeling. Je proeft de sfeer, ervaart hoe de afdeling werkt en maakt kennis met onze professionals. 

Voor wie 
We komen graag in contact met masterstudenten met een kwantitatieve (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) of financiële oriëntatie (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Economie of Finance), die ons team willen komen versterken, als young professional of voor een (afstudeer)stage. 

Inschrijven en meer informatie 
Wil je deze lunch bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op woensdag 4 mei 2016 in! Op maandag 9 mei hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past (klik hier) of je aanmelden voor een (afstudeer)stage (klik hier). Neem voor meer informatie contact op met Joost Brunninkhuis van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 8056.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 11 mei 2016

Inschrijven voor: 04 mei 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Professionals

Locatie: Amstelveen