10e editie Finext Wake Up! 2016

Bedrijf
Datum
16 juni 2016
Inschrijven voor
15 juni 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 16 juni is het tijd voor alweer de 10e editie van de Wake Up!

De wereld verandert in een hoog tempo. Demografische, economische, sociale – en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Organisaties kunnen niet bij deze ontwikkelingen achterblijven. Het is aanhaken of afhaken. Het is nu of nooit. De strategische doelstellingen van een organisatie pogen deze ontwikkelingen te vangen en hen klaar te stomen voor de toekomst. Het is de kunst deze strategische doelstellingen zodanig te adopteren dat deze tot in de haarvaten van een organisatie worden gevoeld. Kortom: men moet in actie komen.

Het thema van jubileumeditie van de Finext WakeUp is dan ook: aan de slag! Hoe kan een organisatie haar strategie vertalen naar concrete verbeterstappen in de praktijk? En hoe werkt verbeteren nu in de praktijk? Welke elementen zijn belangrijk?

Aan de slag
Voortbordurend op de thema’s van voorgaande edities gaan we dieper in op de vraag hoe je verbeteringen door kunt voeren. Welke stappen, groot of klein, kun je elke dag zetten om verbeteringen door te voeren? Met opgestroopte mouwen onderzoeken we samen welk gereedschap en welke visie je hiervoor nodig hebt. Dit jaar staat weer bol van de inspiratie, verrassende visies en nieuwe inzichten. Met boeiende sprekers, interessante sub-sessies en inspirerende gesprekken gaan de we met elkaar op zoek naar de instrumenten die nodig zijn om de organisatie iedere dag een stukje sterker te maken. Het oog op de toekomst. We gaan aan de slag!

Sprekers
Na een energieke opening neemt Jan Kees de Jager je vanuit diverse invalshoeken mee om daadwerkelijk in actie te komen. Hij deelt zijn ervaringen als oud-Minister van Financiën, ondernemer en CFO van KPN. Laat je daarna inspireren over jouw vakgebied tijdens één van de twee paralelsessies.


Project Management subsessie
In de subsessie van Project Management worden twee onderwerpen besproken:

  1. Value-based Project Management – Nicoline Mulder. Value-based Project Management is een aanpak voor chaordische projecten. In de praktijk zijn chaordische projecten vooral complexe projecten waar veel onduidelijkheid en vaagheid is.
  2. Versimpelen, Projecten realiseren zonder gedoe – Jan-Peter Bogers

Hoe vertaal je een abstracte visie naar concrete acties? Jan-Peter Bogers neemt ons in een interactieve sessie mee om het antwoord te vinden op deze vraag. Is iets complex of maken we iets complex? Aan de hand van prikkelende praktijkvoorbeelden wordt het publiek blootgesteld aan “gedoe-factoren” die in projecten bestaan, zoals Tijd, Geld en Kwaliteit. En natuurlijk antwoord op de vraag: hóé kan het dan simpeler?

Financial Management subsessie
Een High Performance Financiële Functie, wie wil dat nou niet? In een interactieve bijeenkomst gaan Eelco Bilstra en Alexander Berkhoff met de deelnemers aan de slag met de vijf kenmerken van een High Performance Financiële Function (HPFF). Wat zijn deze kenmerken en hoe zet je die effectief in? Kees Dubbelboer (manager Corporate Control bij Alliander) brengt zijn praktijkervaringen over verandering in de financiële functie in. In een interactieve workshop gaan we op zoek naar goede ideeën (we noemen dat best ideas) voor een volgende stap op weg naar een HPFF, zowel voor Kees als voor jezelf als deelnemer.

Aanmelden
Wil je zeker zijn van een plaats? Meld je dan meteen aan. Het aantal plaatsen is beperkt, we laten je weten of we daadwerkelijk een plaats voor je kunnen reserveren. Heb je van ons een uitnodigingsmail ontvangen? Gebruik dan de aanmeldlink uit de uitnodigingsmail voor kosteloze registratie.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 16 juni 2016

Inschrijven voor: 15 juni 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Rotterdam