Open keukensessie voor HRM: Sturen op waarden in plaats van regels en procedures

Bedrijf
Datum
14 april 2016
Inschrijven voor
13 april 2016
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Locatie
Voorburg
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In onze open keukensessies gaan wij met de deelnemers in gesprek over de wijze waarop Finext is georganiseerd, de onderliggende organisatieprincipes en bijbehorende dilemma’s.

Finext is al sinds 1999 georganiseerd vanuit de principes van zelfsturing, waarbij iedereen gelijkwaardig is, zelf zijn salaris bepaalt en wij geen bazen hebben. Daarmee is Finext één van Nederlands bekendste ‘Semler-organisaties’ en zijn wij regelmatig om onze innovatieve organisatiewijze terug te vinden in de pers. Door onze organisatiewijze spelen wij wendbaarder in op klantvragen en is onze ‘medewerker’ tevredenheid significant hoger.

Programma

  • Kennismaken aan onze bar en rondleiding
  • Finext als Semler organisatie
  • Onze organisatieprincipes en de wijze waarop wij met dilemma’s omgaan
  • Performancemanagement en leren & ontwikkelen binnen Finext
  • Gaaf, dat willen wij ook! Hoe beginnen wij?

Na afloop krijgen alle deelnemers de gebruikte slides mee naar huis met daarop het geheim van Finext ontrafeld en handvatten om morgen zelf met zelforganisatie aan de slag te gaan.

Tenslotte: wij realiseren ons dat deze open keukensessie voor jou en jouw collega’s een hele nieuwe wereld kan openen en soms als (te) extreem kan worden ervaren. Ons advies: laat je vooral verrassen en inspireren om je eigen weg te vinden in zelforganisatie.

Doelgroep
De primaire doelgroep zijn HR directeuren, HR business partners en managers organisatie ontwikkeling. Daarnaast nodigen wij je nadrukkelijk uit om je ‘counterpart’ in de business mee te nemen.

De facilitators
De Finext facilitators spreken tevens uit hun ervaringen bij de begeleiding van andere organisaties naar zelforganisatie.

Meer informatie over de facilitators vind je hier:

  • Alexander Berkhoff
  • Thijs Vijverberg
  • Jan Dirk Hogendoorn

Datum & Locatie
Datum: 14 april 2016, van 09.30 tot 13.00 incl. lunch
Locatie: Park de Werve 1, 2274 ES Voorburg
Parkeren kan op eigen terrein.

Deelname aan de open keukensessie bedraagt  € 235,- exclusief BTW voor HRM’ers. Neem je je counterpart in de business mee krijg je € 50,- korting.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan! Per open keukensessie zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar.

Naast de open keukensessies organiseren wij ook geregeld maatwerk bijeenkomsten van 1 – 100 deelnemers. Neem hiervoor contact op met Stefan Reijgersberg.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 14 april 2016

Inschrijven voor: 13 april 2016

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals

Locatie: Voorburg