Zelfsturing in de praktijk

Bedrijf
Datum
31 maart 2016
Inschrijven voor
30 maart 2016
Type event
Seminar
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je aan de slag met zelfsturing en weten wat de eerste stappen zijn richting zelforganisatie met jouw onderneming? Of ben je al zelfsturend en klaar voor de volgende stap en bereid om jouw ervaringen te delen en te leren van anderen?

Kom dan op 31 maart naar de Erasmus Universiteit Rotterdam om te leren van de ervaringen bij DSM Sino-chem Pharmaceuticals, Finext, Schuberg Philis en In-centro, vier bedrijven met ruime ervaring in zelfsturing in de procesindustrie, dienstverlening en ICT.

Tijdens deze interactieve dag delen zij hun praktijkervaring met jou en krijg je concrete handvatten aangereikt. Bovendien besteden we ruim de tijd aan het beantwoorden van jouw vragen en helpen we je op weg zodat je na deze dag een volgende stap kunt zetten.

Programma:

  • 09.30 Ontvangst
  • 10.00 Welkom dagvoorzitter, Niels van der Weerdt, Inscope Consulting
  • 10.15 Inleiding door Henk Volberda, Rotterdam School of Management
  • 10.45 4 presentaties, inclusief Q&A met DSM Sino-chem, Finext, Schuberg Philis en Incentro
  • 13.00 Lunch
  • 13.45 Workshops & Kennisplein
  • 16.30 Dagafsluiting en netwerkborrel

’s Ochtends staan diverse presentaties op het programma die je inzicht geven in de diverse mogelijkheden om ook met jouw organisatie naar zelfsturing te bewegen. Henk Volberda schetst eerst het landschap met diverse vormen van zelfsturing en welke voordelen dat oplevert. Daarna vertellen leidinggevenden en medewerkers van DSP, Finext, Incentro en Schuberg Philis over hun ervaringen met zelfsturing.

’s Middags gaan we concreet met jouw vragen aan de slag. Dat doen we tijdens verdiepende workshops waarin ervaringsdeskundigen hun kennis direct delen en toepassen op jouw situatie. Op het Kennisplein presenteren bedrijven met meer én minder ervaring in zelfsturing zichzelf: welke vorm hebben zij gekozen, welke vraagstukken moeten zij nog beantwoorden? Zowel beginners als gevorderden kunnen hier van elkaar leren.

Met welk vraagstuk kom jij naar dit kennis evenement?

Investering:
Kom je met een groep collega’s? Dan is de investering €199,- (excl. BTW) per persoon. Als je alleen komt, betaal je €299,- (excl. BTW) dus neem je teamleden mee. Wel zo plezierig en bovendien nuttig, want als team krijg je de gelegenheid om je eigen vragen in te brengen!

Geïnteresseerd?
Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is beperkt. Mocht je vragen hebben neem dan kun contact op met Jan Dirk Hogendoorn.

Graag tot 31 maart!

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 31 maart 2016

Inschrijven voor: 30 maart 2016

Type event: Seminar

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam