Meet Magnitude Middag

Bedrijf
Datum
13 mei 2016
Inschrijven voor
29 april 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO studenten in de laatste fase van hun (BA of MA) studie of net afgestudeerd
Locatie
Zeist
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij weten hoe het is om in consulting te werken of stage te lopen? Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat we doen? Ben jij (bijna) afgestudeerd of zit je in het laatste halfjaar van je bachelor? En ben je op zoek naar een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen? Kom dan 13 mei naar de Meet Magnitude Middag in ons kantoor in Zeist.

Meet Magnitude Middag
Om te ervaren hoe het is om als consultant opdrachtgevers te helpen met voor hen belangrijke vraagstukken ga je samen met onze consultants aan de slag met een uitdagende case uit onze adviespraktijk. Uiteraard vertellen we je daarnaast meer over de opdrachten die we doen en hoe het is om bij Magnitude Consulting te werken. Ook leren we jou graag beter kennen en vragen je daarom om je op een leuke wijze voor te stellen. De Meet Magnitude Middag begint om 13.00 uur. We sluiten de middag rond 17.00 uur af met een gezellige borrel in onze kantoorvilla, waar je nog meer collega’s ontmoet en de sfeer bij ons op kantoor kunt proeven.

Aanmelden
Ben jij enthousiast om deel te nemen aan deze middag? Geef je op door een e-mail met korte motivatie en je CV te sturen naar hrm@magnitude.nl, met als onderwerp Meet Magnitude Middag. We zien graag jouw reactie voor 29 april a.s. tegemoet. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Indien je wordt geselecteerd ontvang je uiterlijk 6 mei een bevestiging van je deelname.

Meer informatie?
Neem contact op met Saskia Doosje
Telefoon: 030-6934700
E-mail: hrm@magnitude.nl

Event informatie

Bedrijf: Magnitude Consulting

Datum: 13 mei 2016

Inschrijven voor: 29 april 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO studenten in de laatste fase van hun (BA of MA) studie of net afgestudeerd

Locatie: Zeist