IT Risk Consulting Rotterdam Inhousedag

Bedrijf
Datum
02 maart 2016
Inschrijven voor
25 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

IT Risk Consulting Rotterdam Inhousedag
Ben jij (bijna) klaar met je masterstudie en heb je een sterke affiniteit met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens de KPMG IT Risk Consulting Rotterdam Inhousedag op woensdag 2 maart kun jij KPMG beter leren kennen. Op deze middag kun je op informele wijze ontdekken hoe het is om bij ons te werken als consultant of hoe het is om bij ons je scriptie te schrijven.

Wie zijn wij?
KPMG IT Advisory biedt dienstverlening op het gebied van IT audit en –advies aan (inter)nationale organisaties. KPMG IT Advisory is onderdeel van de wereldwijde KPMG Advisory praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Met meer dan 200 professionals binnen IT Advisory helpen wij klanten met uitdagende vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging, risico-analyses, data analyses, IT Audit, data management, IT Governance en procesoptimalisatie.

Voor wie?
Masterstudenten of recent afgestudeerden met een achtergrond in (business) information management, (technische) informatica, (technische) bedrijfskunde, wiskunde of een andere technische studie. Heb jij daarnaast affiniteit met ICT en interesse in bijvoorbeeld Data Management of IT Audit en overweeg je in de toekomst een startersfunctie in consultancy waarbij je verschillende organisaties – soms in de regio, maar soms ook internationaal – ondersteunt met compliance en data gerelateerde vraagstukken? Meld je nu aan voor de IT Risk Consulting Rotterdam Inhousedag !

Meld je nu aan!
De IT Risk Consulting Rotterdam Inhousedag vindt plaats op woensdagmiddag 2 maart vanaf 14.00u op kantoor in Rotterdam. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 februari. Je hoort uiterlijk 26 februari van ons of je bent uitgenodigd. Meld je nu aan via onderstaande 'aanmelden' button.

Hoe ziet de dag eruit?
Tijdens de Inhousedag krijg je de kans om te ervaren hoe het is om bij KPMG te werken als consultant of scriptant. Je zal samen met andere deelnemers werken aan een uitdagende case. Daarnaast zullen er ook presentaties zijn om jou een beeld te geven van onze werkzaamheden. Tijdens een afsluitende borrel  kun je al je vragen stellen aan onze consultants.

Nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons dan gerust. Je kunt contact opnemen via de e-mail met Karlijn Smit van het KPMG Recruitment Centre of via (020) 656 7702.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 02 maart 2016

Inschrijven voor: 25 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam