Informal Activity (Economic Business Week Tilburg)

Bedrijf
PwC
Datum
12 april 2016
Inschrijven voor
12 april 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Tilburg
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met de Audit & Assurance praktijk van PwC tijdens de Informal Activity van de Economic Business Weeks Tilburg op 8 april in Tilburg!

Wie ben je?
Volg jij een bachelor of master opleiding Accountancy? Dan is de Informal Activity echt wat voor jou!

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de Informal Activity werk je samen met je medestudenten aan een Accountancy Case. Dit gebeurt onder begeleiding van de professionals van PwC en de andere grote kantoren. 

Na het afronden van de Casus bereiden we een heerlijk tapas diner tijdens een kookworkshop waarbij je PwC ook informeel beter kunt leren kennen en al je vragen over Accountancy en PwC aan ons kunt stellen. 
 
We hopen je te zien op 8 april!

Meld je nu aan!
De Informal Activity wordt georganiseerd door Economic Business Weeks Tilburg. Aanmeldingen verlopen via hen.

Voor meer informatie over dit evenement of over PwC dan kun je contact opnemen met Caroline van der Wal, caroline.vanderwal@nl.pwc.com.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 12 april 2016

Inschrijven voor: 12 april 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Tilburg