Maastricht Business Days

Bedrijf
PwC
Datum
08 maart 2016
Inschrijven voor
08 maart 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Maastricht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Jaarlijks organiseert SCOPE|3MA en SCOPE|FOCUS de Maastricht Business Days. Ook dit jaar is PwC weer aanwezig op 08 maart 2016. Wil jij kennismaken met onze collega's en een kijkje nemen in de keuken van het werken bij PwC? Kom dan bij ons langs.

Wie ben je?
Ben jij een Bachelor of Master student met een studieachtergrond in Economie, Finance, Econometrie en (Techniche)Bestuurskunde en interesse in het Consultancy vakgebied? Schrijf je in voor ons programma.

Wie zijn we?
Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4400 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te creëren waarnaar zij op zoek zijn. Wij zijn lid van het PwC-netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 195.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Hoe ziet het programma eruit?
De collega's van PwC zijn de hele dag aanwezig, dus voor een informeel gesprek staan we je graag te woord. Naast de inhoudelijke case kan je ook persoonlijk met ons kennismaken tijdens een individueel gesprek of kan je aanschuiven met de lunch en netwerkborrel.

Meld je nu aan!
Je kan je aanmelden via de commissies van SCOPE|FOCUS en SCOPE|3MA of via de website van Maastricht Business Days. 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de Maastricht Business Days, maar wil je wel graag kennismaken met onze Advisory praktijk? Bel of mail me gerust.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 08 maart 2016

Inschrijven voor: 08 maart 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Maastricht