Inhousedag Pro Memorie

Bedrijf
PwC
Datum
16 februari 2016
Inschrijven voor
16 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De studievereniging Pro Memorie organiseert jaarlijks in samenwerking met PwC en andere accountancy kantoren de Inhousedagen. Op 16 februari 2016 bieden wij je de kans om je te verdiepen in de werkzaamheden van een accountant en tegelijkertijd kom je in contact met onze collega’s!

Wie ben je?
Dit evenement is voor 3e en 4e jaars studenten van de Rijksuniversiteit Groningen die interesse hebben in het Accountancy vak en kennis willen maken met PwC en andere accountancy kantoren.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de Inhousedag bij PwC ga je onder begeleiding van een PwC'er aan de slag met een uitdagende Accountancy Case! Tijdens deze Case krijg je een realistisch beeld van de werkzaamheden bij PwC. We sluiten de dag af met een informeel diner op een leuke locatie.

Meld je nu aan!
De Inhousedagen worden georganiseerd door Pro Memorie, aanmelden kan dan ook via hun website.

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 16 februari 2016

Inschrijven voor: 16 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amsterdam