Landelijke Econometristen Dag (LED)

Bedrijf
PwC
Datum
02 februari 2016
Inschrijven voor
02 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Rotterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 02 februari 2016 is PwC aanwezig op de Landelijke Econometristen Dag (LED). De LED is het grootste evenement voor studenten met een studierichting Econometrie, Operations Research en Actuariële Wetenschappen. De LED geeft je de uitgelezen kans om kennis te maken met onze afdelingen Data Analytics (DA) en Pensions, Actuarial and Insurance Services (PAIS) waar jij eventueel na je studie aan de slag kan gaan!

Wie zijn we?
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens de LED zullen wij aanwezig zijn tijdens het middagprogramma met een interessante case en kan je met ons dineren. Beide geven je de kans om in gesprek te gaan met onze collega's en al je vragen te stellen die je hebt over het werken bij PwC.

Meld je nu aan!
Je kan je aanmelden voor de LED door je via de website op te geven en je voorkeur aan te geven van werkgever. Mocht je verdere informatie willen over het werken bij PwC, mogelijkheden binnen DA of PAIS? Bel of mail me dan gerust!

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 02 februari 2016

Inschrijven voor: 02 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Rotterdam