Strategic Consulting voor de Financial Services Sector

Bedrijf
Datum
11 februari 2016
Inschrijven voor
01 februari 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Amstelveen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Omschrijving
Ben jij strategisch en analytisch ingesteld én heb je diepgaande interesse voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, investment managers, vastgoed vermogensbeheerders en/of vastgoed ontwikkelaars? Meld je dan nu aan voor een kennismaking op donderdag 11 februari met Strategic Consulting voor de Financial Services Sector.

KPMG Financial Services Sector
Als consultant ben je bezig met het adviseren van klanten in de financiële sector bij vraagstukken op het gebied van  strategie, governance, organisatie-inrichting, procesoptimalisatie en implementatie van nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast help je concreet mee bij het maken van strategische keuzes, aanpassingen in de organisatiestructuur, verbeteren en versnellen van processen, in kaart brengen en besparen van kosten en het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen. Je bent op allerlei niveaus betrokken in de veelzijdige financiële sector. Samen met collega's werk je mee aan het creëren van een zo goed mogelijk beeld van de huidige situatie en de verbetermogelijkheden. Je doet concrete aanbevelingen en begeleidt de uitvoering daarvan.

Kennismaking
Om een beter beeld te krijgen van Financial Services openen we graag de deuren voor jou! Op een informele manier kan je kennis maken met de collega’s van Financial Services en krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor Financial Services hebben gekozen. De kennismaking zal om 16.00 uur van start gaan.

Voor wie
We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met banken, verzekeraars, pensioenfondsen, investment managers, vastgoed vermogensbeheerders en/of vastgoed ontwikkelaars en op korte termijn opzoek zijn naar een functie als consultant.

Meer informatie
Schrijf je dan voor 1 februari. Uiterlijk 3 februari hoor je of je geselecteerd bent. Neem voor meer informatie over dit event contact op met Recruitment Centre via (020) 656 7163 of recruitment@kpmg.nl

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 11 februari 2016

Inschrijven voor: 01 februari 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Amstelveen