Consultancy Castle - A.T. Kearney

Bedrijf
Datum
13 april 2016
Inschrijven voor
12 april 2016
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Locatie
Santpoort-Noord
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 13 en 14 april 2016 kun jij tijdens Consultancy Castle op een toplocatie kennis maken met de 7 meest gerenommeerde strategy consultants, waaronder A.T. Kearney.

A.T. Kearney is een wereldwijd opererende strategy consultancy, opgericht in 1926. Wij behoren tot de kleine kring van global strategy consultants die opereren in alle belangrijke industrieën. Onze klanten zijn de multinationals in de Fortune top-100 en de top van het grotere lokale bedrijfsleven.

Gedurende Consultancy Castle 2016 worden je analytische en sociale vermogens door middel van workshops, presentaties, diners en informele activiteiten op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant. Daarnaast kun je op een informele manier meer te weten komen over het werk en de ervaringen van een strategy consultant.

A.T. Kearney is een van de zeven deelnemende consultancybureaus. Naast A.T. Kearney nemen ook McKinsey & Company, Bain & Company, Boston Consulting Group, Strategy&, OC&C Strategy Consultants en Roland Berger deel aan het evenement voor topstudenten (24 studenten worden uitgenodigd). Zij presenteren verspreid over de twee dagen hun bedrijf, verzorgen workshops en dagen de studenten uit om het uiterste uit zichzelf te halen. Bedrijven omdraaien steeds

Consultancy Castle wordt georganiseerd door de Study Association of Rotterdam School of Management, Erasmus University (STAR), met meer dan 6.500 leden en ruim 280 actieve leden de grootste door studenten bestuurde studievereniging in Europa.

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 13 april 2016

Inschrijven voor: 12 april 2016

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten

Locatie: Santpoort-Noord