YSE24 #9 Business Game

Bedrijf
YSE
Datum
27 mei 2016
Inschrijven voor
25 april 2016
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Locatie
Baarn
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kruip twee dagen in de huid van een Young Professional van YSE en help een toporganisatie met hun vraagstuk! Kraak een belangrijke real-life case in een team van medestudenten en YSE Young Professionals, zowel op kantoor bij onze opdrachtgever als in een toffe mystery locatie, tijdens de geheel verzorgde YSE24 Business Game.!!

YSE24 is teamwork, creativiteit, uitdaging en ontlading! Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning! Zo gaan we met z'n allen eten, borrelen, overnachten we in een hotel en hebben elke keer weer wat verrassends in petto... Ga jij de uitdaging aan?

YSE24 biedt een brede en relevante ervaring voor high potentials die hun carrie?re met een vliegende start willen beginnen:

  • kennismaking met de dynamische wereld van een Young Professional bij YSE

  • een intensief, verrassend en uitdagend programma met inhoud en plezier

  • inspirerende en uitdagende competitie tussen teams van high potentials

De kick-off is op vrijdagmiddag 27 mei, wanneer alle deelnemers elkaar tijdens een bijzonder evenement ontmoeten. Op donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni 2016 ga je samen met Young Professionals van YSE aan de slag om een verandering in versnelling te brengen en het meest innovatieve advies voor de deelnemende toporganisaties neer te zetten. Ben jij...

  • WO-er: vanaf 3e jaar bachelor tot afgestudeerd met maximaal 1 jaar werkervaring?

  • Ondernemend ingesteld, analytisch e?n communicatief sterk?

  • In staat om onder tijdsdruk te presteren?

  • Op zoek naar een uitdaging in teamverband?

  • ... en heb jij interesse om in de toekomst bij YSE aan de slag te gaan?

Schrijf je dan in door je CV vo?o?r 25 april 2016 te versturen naar recruitment@yseprogram.com! Je zult uiterlijk 26 april te horen krijgen of je wordt uitgenodigd voor de selectieronde op maandagmiddag 2 mei 2016 dus zorg ervoor dat je deze middag beschikbaar bent.

De deelnemende organisaties van voorgaande edities waren Ahold, Nationale Nederlanden, IKEA, LUMC, AkzoNobel, Care Clowns, Oranje Zwart en het Liliane Fonds. Hopelijk tot snel!

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 27 mei 2016

Inschrijven voor: 25 april 2016

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten

Locatie: Baarn