Meet Magnitude Middag

Bedrijf
Datum
18 december 2015
Inschrijven voor
11 december 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO studenten in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meet Magnitude Middag - Vrijdag 18 december 2015
Wil jij weten hoe het is om in consulting te werken? Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat we doen? Ben jij een masterstudent en (bijna) afgestudeerd? En ben je op zoek naar een plek waar je het beste uit jezelf kunt halen? Kom dan 18 december naar de Meet Magnitude Middag in ons kantoor in Zeist. 

Meet Magnitude Middag
Om te ervaren hoe het is om als consultant opdrachtgevers te helpen met voor hen belangrijke vraagstukken ga je samen met onze consultants een uitdagende case uit onze adviespraktijk oplossen. Uiteraard vertellen we je daarnaast meer over de opdrachten die we doen en hoe het is om bij Magnitude Consulting te werken. Ook leren we jou graag beter kennen en vragen je daarom om je op een leuke wijze voor te stellen. De Meet Magnitude Middag begint om 14.00 uur. We sluiten de middag rond 17.00 uur af met een gezellige borrel in onze kantoorvilla, waar je nog meer collega’s ontmoet en de sfeer bij ons op kantoor kunt proeven.

Aanmelden
Ben jij enthousiast om deel te nemen aan deze middag? Geef je op door een e-mail met korte motivatie en je CV en cijferlijsten te sturen naar hrm@magnitude.nl, met als onderwerp Meet Magnitude Middag. We zien graag jouw reactie voor 11 december a.s. tegemoet. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Indien je wordt geselecteerd ontvang je uiterlijk 14 december een bevestiging van je deelname.

Maak kennis - Ontek en Beleef Magnitude Consulting

Meer informatie?
Neem contact op met Saskia Doosje Telefoon: 030-6934700 E-mail: hrm@magnitude.nl

Event informatie

Bedrijf: Magnitude Consulting

Datum: 18 december 2015

Inschrijven voor: 11 december 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO studenten in de laatste fase van hun studie of net afgestudeerd