IT Advisory Meet & Greet 2015

Bedrijf
Datum
02 december 2015
Inschrijven voor
24 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG IT-Advisory Meet & Greet 
Wil jij de sfeer proeven en erachter komen of KPMG bij je past? Ambieer jij een functie bij een gedreven, mens- en ontwikkelingsgerichte organisatie? Heb jij passie voor het adviesvak? Kom dan op 2 december naar het KPMG kantoor in Amstelveen en ontdek tijdens een uitgebreide en informele middag hoe het is om je scriptie te schrijven of om als consultant binnen KPMG IT-Advisory aan de slag te gaan!

Over KPMG IT Advisory 
KPMG IT Advisory (ITA) levert hoogwaardige diensten aan grote en kleinere (inter)nationale organisaties en instellingen. ITA is onderdeel van de internationale ITA-praktijk en kent een dynamische, veelzijdige werkomgeving met een open cultuur. Onze professionals ondersteunen klanten op strategisch en tactisch niveau.

Wie zoeken wij? 
Deze middag is bedoeld voor (afgestudeerde) universitair geschoolde studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als consultant of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven.

Programma
Het programma duurt van 12.30 tot ongeveer 17.00 uur. De dag zal bestaan uit een ontvangst met lunch, een KPMG presentatie over IT-Advisory, speeddates, een rondleiding en we sluiten de dag af met een borrel! Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en de redenen waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen.

Schrijf je in! 
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Klik dan op onderstaande 'Aanmelden' button. Aanmelden kan t/m donderdag 24 november. Uiterlijk 26 november hoor je van ons of je bent uitgenodigd.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 02 december 2015

Inschrijven voor: 24 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten