Bite of Berger

Bedrijf
Datum
27 november 2015
Inschrijven voor
22 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Weet je al dat je strategy consultancy een mooi vak vindt? Overweeg je te solliciteren, maar heb je nog een paar vragen die je, onder het genot van een verzorgde lunch, wil stellen aan consultants van Roland Berger? Meld je dan aan voor 'A Bite of Berger' lunch op 27 november 2015.

Tijdens deze lunch kun je kennis maken met onze consultants en aansluitend wordt er een voorbeeldcase behandeld, zodat je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten in het sollicitatieproces van Roland Berger.

Wie? 'A Bite of Berger' lunch is gericht op (bijna) afgestudeerde WO-studenten die overwegen te solliciteren en zich daar optimaal op willen voorbereiden.

Wanneer? De lunch vindt plaats op vrijdag 27 november 2015. Je wordt om 11:00 uur verwacht en het evenement zal naar verwachting rond 14:00 uur eindigen.

Waar? Het evenement vindt plaats op ons kantoor in het WTC in Amsterdam.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor zondag 22 november om 24.00 uur. Bij inschrijving vragen we je om je CV en cijferlijsten, van zowel de middelbare school als de universiteit, mee te sturen. Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden. Je ontvangt vanaf maandag 23 november bericht of je bent geselecteerd voor deelname aan de lunch. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelies den Boer - annelies.denboer@rolandberger.com of 020-7960 677.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 27 november 2015

Inschrijven voor: 22 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten