Inhousedag KWINK groep

Bedrijf
Datum
20 november 2015
Inschrijven voor
04 november 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag KWINK groep 20 november 2015
Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? En heb je aantoonbare interesse met vraagstukken in de publieke sector? Kom dan naar onze inhousedag! Wij bieden nieuwsgierige, gedreven en talentvolle masterstudenten de kans om aan de slag te gaan met een casus uit onze adviespraktijk en kennis te maken met KWINK groep.

Wie wij zijn
KWINK groep is een adviesbureau in Den Haag. Onze adviseurs werken aan maatschappelijke vraagstukken in de publieke en semipublieke sector. Wij werken onder andere voor ministeries, gemeenten, ZBO’s en andere organisaties met maatschappelijke doelstellingen. Sectoren waarin we werken lopen uiteen van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer.

Inhousedag
De inhousedag vindt plaats op vrijdag 20 november 2015. Op deze dag ga je zelf aan de slag met een interessant casus uit onze adviespraktijk. Ook maak je uitgebreid kennis met KWINK groep en haar adviseurs en leer je over de stagemogelijkheden. De inhousedag begint om 13.00 uur op ons kantoor in Den Haag en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Daarna sluiten we de dag af met een borrel.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, mail dan je CV en motivatie uiterlijk vrijdag 4 november 2015 naar inhousedag@kwinkgroep.nl.

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 20 november 2015

Inschrijven voor: 04 november 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Masterstudenten