Werkt uw organisatie straks samen met de Uber van de zorg?

Bedrijf
Datum
15 oktober 2015
Inschrijven voor
14 oktober 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
RvB en RvT ziekenhuizen, GGZ en Ouderenzorg
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Rondetafel Innovatie
Waar ligt de toegevoegde waarde van uw organisatie en wat wordt het nieuwe businessmodel? Dat hangt vaak samen met IT investeringen die vragen om een grote portemonnee; die is er niet altijd. Hoe kunt u toch de juiste stappen zetten en prioriteiten aanbrengen?

Op 15 oktober organiseert KPMG onder leiding van Jan de Boer en Karina Kuperus een rondetafel over health tech en IT. Lucien Engelen, internationale innovator in de zorg, is keynote spreker.

Programma

15.30 Ontvangst

16.00 Welkomstwoord

16.05 ‘Help!!! Met Health Tech en IT’
Jan de Boer en Karina Kuperus geven een inleiding over de enorme kansen en uitdagingen op het gebied van Health Tech en IT in relatie tot de toekomst van de zorg. Daarbij gaan zij expliciet in op de rol en de verantwoordelijke taak die het bestuur en de Raad van Toezicht heeft op dit onderwerp dat veelal niet tot de dagelijkse kost behoort van het gemiddelde RvT-lid.

16.30 ‘Hoe Apple een universitair medisch centrum werd’ door Lucien Engelen, Directeur van het Radboudumc REshape Center en expert op het gebied van (exponentiële) technologie in de zorg en patientparticipatie.

Doelgroep
De doelgroep voor deze bijeenkomst is RvB en RvT ziekenhuizen, GGZ en Ouderenzorg, directeuren zorg en financieel directeuren zorgverzekeraars.

Datum en locatie
Deze bijeenkomst wordt gehouden op 15 oktober in ons kantoor in Amstelveen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Monique van de Wiel, (020) 656 7405.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 15 oktober 2015

Inschrijven voor: 14 oktober 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: RvB en RvT ziekenhuizen, GGZ en Ouderenzorg