Startups in de zorg... maak jij een goed idee groot?

Bedrijf
Datum
25 november 2015
Inschrijven voor
04 november 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Challenge yourself to think, differently
Schijf je nu in voor de Gupta business course! 

Op woensdag 25 en donderdag 26 november organiseert Gupta Strategists de business course ‘Start-ups in de zorg… maak jij een goed idee groot?’ in Amsterdam.

Je leert tijdens de business course hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. Samen met je team maak je een keuze uit verschillende initiatieven van start-ups om de zorg voor patiënten te verbeteren. Onder begeleiding van een Gupta consultant ontwikkelen jullie een marktstrategie voor dit idee. Overtuigt jullie actieplan de investeringsmaatschappij?

Gupta Strategists - Business Course

De business course begint op 25 november in de middag met een kennismaking en inhoudelijke introductie op de case. Daarna ga je in groepjes aan de slag. We sluiten de dag af met een diner waarbij je ruim de tijd hebt om informeel kennis te maken met ons hele team. Overnachten doen we in een hotel in AmsterdamAan het einde van de tweede dag presenteer je jouw actieplan aan een jury van zorgbestuurders. Maken jullie de winnende strategie?

Inschrijven en informatie
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course najaar 2015? Dan ontvangen wij graag je CV en cijferliijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatie over wat jou aanspreekt aan deze dag. De inschrijving sluit op woensdag 4 november.

Maandag 9 november maken we de selectie van deelnemers bekend. De business course heeft een kleinschalig karakter om alle deelnemers goed te begeleiden en tot echte resultaten te komen. Daarom geldt een strenge selectieprocedure.

Schrijf je in via www.gupta-strategists.nl/business-course of neem contact op voor meer informatie:

e-mail: roxanne.busschers@gupta.nl
telefoon: +31 (0)6 52 29 56 25
website: www.gupta-strategists.nl

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 25 november 2015

Inschrijven voor: 04 november 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Masterstudenten