The Pitch 2015

Bedrijf
Datum
11 november 2015
Inschrijven voor
12 oktober 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Strategy consultancy met een ondernemende instelling, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens onze vierdaagse business course The Pitch ervaar jij hoe wij innovatie combineren met strategie.

In een team met medestudenten en onder begeleiding van consultants van Roland Berger zet je een patent om in een businessplan. Ontwikkel een heldere strategie en overtuig investeerders van jouw visie! The Pitch is het ideale moment om dieper kennis te maken met strategy consultancy in het algemeen en de werkwijze van Roland Berger in het bijzonder.

Ben je in de afrondende fase van je studie en beschik je over een ondernemende geest? Schrijf je dan in voor The Pitch 2015!

Wie? WO Studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen)

Wanneer? Van woensdag 11 november tot en met zaterdag 14 november

Waar? Het kantoor van Roland Berger Strategy Consultants in het World Trade Center te Amsterdam   

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in voor maandag 12 oktober!

Bij inschrijving vragen wij je om je CV, motivatiebrief en cijferlijsten van de middelbare school en de universiteit mee te sturen. Je ontvangt vanaf woensdag 14 oktober bericht of je bent geselecteerd voor de selectiegesprekken op woensdag 21 en donderdag 22 oktober. Houd daarom deze data alvast vrij in je agenda. Mocht je geselecteerd worden als deelnemer van The Pitch dan hoor je dat op vrijdag 23 oktober.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Annelies den Boer - annelies.denboer@rolandberger.com of 020 - 796 0677

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 11 november 2015

Inschrijven voor: 12 oktober 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten