Prinsjesdag Event 2015

Bedrijf
Datum
15 september 2015
Inschrijven voor
14 september 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor ons land. Op 15 september presenteert de regering haar plannen voor het komende jaar en blikt onze Koning terug en vooruit in de Troonrede. Veel belangrijker is wat deze plannen voor u en uw bedrijf betekenen.

De verwachting is dat het kabinet Rutte-2 nu wil gaan oogsten. Maar hoe gaat dat er uit zien? Wordt het een plan met een structurele visie en stevige bodem of blijft het bij korte termijn cadeautjes uitdelen? Krijgen we een echte belastingherziening of blijft het bij een paar tariefsverlagingen. Gaat het systeem van box 3 in de inkomstenbelasting nou echt op de helling? Blijven de dga's en box 2 vooralsnog buiten schot? Gaat Nederland als braafste jongetje in de (EU-)klas voorop lopen in de ‘strijd’ tegen belastingontwijking door multinationals of proberen we ons vestigingsklimaat aantrekkelijk te houden? Wat doet Nederland om aantrekkelijk te blijven voor innovatie, of hoe kan dat nog beter gestimuleerd worden. En merken we al in positieve zin iets van de Wet werk en zekerheid? Wat staat ons op pensioengebied te wachten? Gaan we de doorsneepremie afschaffen en wie betaalt dat gelag? Kortom, allerlei vragen, thema's en onderwerpen die u vandaag de dag bezig houden.

Graag presenteren wij samen met het NCD voor de derde maal op rij het Prinsjesdagcongres, een event waar u bij wilt zijn!

Datum
Dinsdag 15 september 2015

Programma
17.00 - 18.00 uur
Ruime ontvangst om de files te ontwijken en te netwerken.
Diverse hapjes en fingerfood zijn aanwezig.

18.00 uur
Opening - Ron Steenkuijl, voorzitter NCD en directielid ADG Dienstengroep BV

18.05 uur
Samenvatting Troonrede - Cor Overduin, partner Grant Thornton

18.30 uur
Gastspreker Frank Wammes, director new business models & IP en CTO applications services Continental Europe Capgemini

19.10 uur
Pauze

19.30 uur
Paneldiscussie 'innovatie', met onder andere Frank Ponsioen, bestuursvoorzitter Grant Thornton en Frank Wammes, director new business models & IP en CTO applications services Continental Europe Capgemini

20.30 uur
Afsluitende borrel

Locatie
Grant Thornton
The New Loft Office
De Passage 150
1101 AX  Amsterdam

Let op: voor navigatiesysteem: Holterbergweg (Kruising)/ Burgemeester Stramanweg en volg nauwkeurig de aanwijzingen op onze routebeschrijving om in garage ‘Dome’ te komen.

 

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 15 september 2015

Inschrijven voor: 14 september 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals