HR Live

Bedrijf
Datum
13 oktober 2015
Inschrijven voor
12 oktober 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dinsdag 13 oktober HR Live in de Fokker Terminal Den Haag. Inschrijving start 1 juni, via de website www.hrlive.nl. Berenschot HRM verzorgt in een eigen zaal de gehele dag workshops en zal plenair de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek presenteren.

HR Live is een kennisintensief event voor HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals. Op één dag kunt u kiezen uit ruim 80 workshops en congrespresentaties door adviseurs van gerenommeerde organisaties over de HR-thema's van morgen.

HRM staat voor grote uitdagingen. Als gevolg van de veranderende wetgeving, het aantrekken van de arbeidsmarkt en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn organisaties constant in beweging. Al deze veranderingen hebben grote gevolgen voor zaken als de organisatiestructuur, het beloningsbeleid, de personeelsplanning en het opleidingsbeleid. In dit steeds flexibel wordende umfeld is moet HR zich steeds opnieuw uitvinden.

Door een bezoek aan HR Live:

  • bent u in één dag op de hoogte nieuwe trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied, via de vele workshops en congrespresentaties
  • ontmoet u vakgenoten en kunt u bestaande relaties te hernieuwen, ervaringen uitwisselen en netwerken;
  • maakt u kennis met (nieuwe) diensten en producten op het gebied van personeel & organisatie, die u kunnen bijstaan in uw werk;
  • krijgt u inzicht in de beloning en waardering van HR-professionals, op basis van het dit jaar gehouden HR-Trendonderzoek.

Aanmelden via www.hrlive.nl


Praktische informatie

Datum: 13 oktober 2015 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Fokker Terminal Den Haag
Kosten: gratis voor HR-professionals
Doegroep: HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 13 oktober 2015

Inschrijven voor: 12 oktober 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals