Scrum Master - 6 + 8 juli

Bedrijf
Datum
06 juli 2015
Inschrijven voor
05 juli 2015
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Scrum Master
In projecten wordt steeds vaker voor een agile of Scrum aanpak gekozen. Sneller en goedkoper betere systemen realiseren is het doel. Evenals een optimale aansluiting bij de wensen van de opdrachtgever. De Scrum Master helpt het team om steeds meer agile te werken. De scrum Master faciliteert de teamsessies en is actief op zoek naar belemmeringen en risico’s. Wil je inzicht en vaardigheid? De valkuilen van Scrum voorkomen? Volg dan deze Scrum Master cursus, je bent dan in staat Scrum succesvol toe te passen in projecten.

Scrum
De cursus leert je de voordelen die het agile gedachtegoed en het werken met Scrum bieden boven traditionele ontwikkelmethodieken. De cursus gaat in op de verantwoordelijkheden van de Scrum Master en behandelt de andere rollen in het team. Een Scrum-project slaagt immers met een gemotiveerd team waarin alle rollen vertegenwoordigd zijn.

Het managen van de prioriteiten en de backlog, het uitvoeren van sprints, het gebruiken van burndown charts, het faciliteren van dagelijkse standup meetings en het uitvoeren van demo’s en retrospectives komen aan bod. Steeds weer komen we terug op de essentie: agile werken gaat over experimenteren en leren. De kracht van visueel management en het najagen en oplossen van belemmeringen wordt duidelijk gemaakt aan de hand van praktische oefeningen. Vanzelfsprekend worden ook de valkuilen uit de praktijk uitgebreid behandeld.

Cursusopzet
De verschillende Scrum rituelen en de samenwerking met andere rollen worden belicht vanuit de positie van de Scrum Master. Naast inhoudelijke Scrum-kennis wordt in de training ook stilgestaan bij de dynamiek die ontstaat bij de vorming en ontwikkeling van een Scrum team en agile werken.
Doelgroep

Elke professional en manager kan Scrum Master worden. Deze training is dan ook geschikt voor een breed scala functies: ontwerpers, ontwikkelaars, testers, softwarearchitecten, projectleiders – iedere Scrum Master in spe raakt met deze cursus thuis in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een Scrum-project te laten slagen.

Data & Prijs
Normale prijs
€ 1.190
Summer of Learning prijs
€ 599

Trainingsdata
6 & 8 juli
inschrijven klik hier

10 & 14 augustus
Inschrijven klik hier

Praktische info
Locatie
Quint Wellington Redwood
Amstelveen

Certificaat
Scrum Master certificaat van deelname

Duur
2 dagen

Cursus vorm
Klassikaal

Referentiemateriaal
Scrum guide, De kracht van Scrum – Rini van Solingen, Eelco Rustenburg.

Over het examen
De training in combinatie met zelfstudie biedt voldoende input voor het succesvol afleggen van het PSM-examen via scrum.org (kosten $ 100)

Voorvereisten
Er zijn geen voorvereisten voor deze cursus. Basiskennis van IT concepten draagt wel bij aan het begrip van de training en het leerrendement.

Contact met Quint
Meer informatie nodig?

Telefoon +31 20 305 3700

Of gebruik het contactformulierom uw vraag te stellen. Onze specialisten nemen dan contact met u op.

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 06 juli 2015

Inschrijven voor: 05 juli 2015

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals