Verandermanagement in de Praktijk (APG)

Bedrijf
Datum
25 juni 2015
Inschrijven voor
24 juni 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als u als manager of specialist nu of binnenkort actief bent met verandering dan zouden wij u graag willen uitnodigen voor het RibbonWood Verandermanagement Seminar: Verandermanagement in de praktijk. Dit keer een praktische casus over veranderen binnen een grote pensioenuitvoerder (APG). We hebben consultant en programmamanager Math Vrolings bereid gevonden zijn ervaringen met ons te delen.

De RibbonWood seminars zijn altijd kort, informatief en in hoge mate interactief zodat u de gelegenheid heeft tot netwerken en kennis opdoen in een relatief kort tijdsbeslag. We hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 25 juni. U kunt zich inschrijven door op deze link te klikken: ik wil me graag inschrijven. Als u eerst een vraag heeft klikt u op: ik heb een vraag.

De RibbonWood seminars worden regelmatig gehouden en belichten steeds weer een ander thema in het Veranderdomein.

Programma

16.00 Ontvangst
16.30 Introductie APG casus 
17.00 Discussie 
18.00 Wrap-up 
18.15 Netwerkborrel 
19.00 Einde

Datum

Donderdag 25 juni 2015

Plaats

Restaurant Bel Ami, Brinklaan 86, 1404 GN te Bussum

Prijs

€ 95,00 (excl. BTW)

Aantal plaatsen

We hebben 40 beschikbare plaatsen. Wees er snel bij!

Inhoud van dit seminar

Dit keer wordt een specifieke verandercasus belicht. Math Vrolings is als consultant en programma manager de afgelopen jaren betrokken geweest bij diverse reorganisaties, laatst bij een grote pensioen-uitvoeringsorganisatie (APG). Over patronen die duiden op verandernoodzaak, de uitdagingen bij fusies van bedrijven/bedrijfsonderdelen, de governance en de aanpak van verandertrajecten en de specifieke aandachtspunten en potentiele valkuilen.

Het concept – netwerken, kennisdelen en bijdragen aan een goed doel naar keuze

De RibbonWood Verandermanagement Seminars zijn altijd kort, tussen 16.00 en 19.00, in hoge mate interactief, en bieden de gelegenheid tot kennisdelen en netwerken met gelijkgestemden, op een mooie centrale locatie, Bel Ami te Bussum. De prijs is bedoeld als tegemoetkoming in de kosten. Het restantbedrag zal naar een door het aanwezige publiek gekozen goede doel worden overgemaakt.

Wie zijn wij?

Dit seminar wordt georganiseerd door RibbonWood Consultancy, gespecialiseerd in het realiseren van verandering. Kijk anders even rond op onze website, lees meer over RibbonWood, of download daar onze aanpak voor succesvol veranderen: Verandermanagement 10S.

Aanmelden

Aanmelden voor het RibbonWood seminar kan door te klikken op: Ik wil me graag inschrijven. U ontvangt dan een factuur en een bevestiging. Mochten we eventueel vol zitten dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

Verhindering

Indien u onverwacht verhinderd bent, kun u zich altijd laten vervangen door een collega, mits tijdig (24 uur voor aanvang seminar) aan ons doorgegeven. Annulering is uitsluitend per mail mogelijk tot 14 dagen van tevoren. Hiervoor wordt een bedrag van €5,- administratiekosten in rekening gebracht. Na die datum bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Event informatie

Bedrijf: Ribbonwood

Datum: 25 juni 2015

Inschrijven voor: 24 juni 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals