Madrid Business Experience

Bedrijf
Datum
01 november 2015
Inschrijven voor
01 november 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

5-daagse Audit business course in Madrid
Jaarlijks vindt in Madrid de KPMG Business Experience plaats. Ervaar wat accountancy écht betekent en krijg een goed beeld van de sfeer, de werkzaamheden en jouw mogelijkheden bij KPMG.

KPMG - Madrid Business Exerience

In vijf dagen leer je KPMG kennen, werk je met elkaar aan een uitdagende case en ervaar je aan den lijve waar accountancy in de praktijk om draait. Daarnaast bezoek je de highlights, proef je de heerlijkste tapas en ontdek je het uitgaansleven van Madrid. En eenmaal terug in Nederland heb je een uitstekend beeld van de sfeer, de werkzaamheden en de mogelijkheden bij KPMG. 

Programma 
Het programma is gevarieerd en afwisselend en scherpt je kennis en vaardigheden zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Zo kun je KPMG-professionals laten zien wat jij te bieden hebt. 

Tijdens deze business course komt zeker aan bod:

 • Een pittige case 
  Bijgestaan door mensen uit de praktijk ervaar je de dynamiek van het werken bij een internationale organisatie. Het competitie-element zet je hierbij op scherp, want je gaat samen met jouw team een presentatie verzorgen aan een gewichtige jury.
 • Trainingen en workshops 
  Gericht op het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden.
 • Gastsprekers 
  Unieke lezingen van inspirerende, succesvolle personen van zowel binnen als buiten KPMG die spreken over hun passies en ambities.
 • Couleur locale 
  Je bezoekt de highlights van Madrid, proef je de heerlijkste tapas, ontdekt het trendy uitgaansleven en nog veel meer…

Meer informatie 
De eerstvolgende editie zal plaatsvinden in november 2015. Je kunt je op dit moment niet inschrijven voor de Business Experience. Uiteraard kun je wel direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een stage. Neem voor meer informatie over dit event contact op met Sofie Kemps of Laura Harteveld van het KPMG Recruitment Centre. Of stuur een e-mail naar recruitment@kpmg.nl.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 01 november 2015

Inschrijven voor: 01 november 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten