Fast Forward Friday

Bedrijf
Datum
05 juni 2015
Inschrijven voor
25 mei 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
WO-studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij een vliegende start maken met je carrière bij KPMG Advisory en binnen één dag een contract op zak hebben? Dat kan! Op vrijdag 5 juni 2015 organiseert KPMG het unieke selectie evenement Fast Forward Friday.
Fast Forward Friday

Deze dag biedt jou de gelegenheid om versneld door de sollicitatieprocedure te gaan. Eén intensieve dag waarin jij KPMG nader leert kennen en meer komt te weten over de mogelijkheden van de afdeling waar jouw interesse naar uitgaat. Zo ontmoet je veel KPMG’ers, word je uitgedaagd met een realistische business case en krijg je de gelegenheid om jezelf te laten zien. 

Kom je op deze dag goed door de diverse tests en gesprekken, dan bieden we je gelijk een contract aan en kun je binnenkort aan de slag als consultant of executive bij KPMG! 

KPMG Advisory 
De praktijk van KPMG Advisory is enorm veelzijdig. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. Altijd teamwork voor aansprekende klanten. Lees hier meer over de verschillende service lines. 

Procedure 
Voorafgaand word je uitgenodigd om een capaciteitentest en persoonlijkheidstest te maken. Na het behalen van de norm word je uitgenodigd voor de service line waar jouw voorkeur naar uitgaat. Gedurende de dag zullen er verschillende rondes plaatsvinden - waaronder een selectiegesprek - en word je uitgedaagd met een realistische business case. En stel nou dat we allebei met elkaar verder willen, dan kun je wat ons betreft gelijk tekenen en binnenkort aan de slag. 

Schrijf je nu in! 
Ambieer jij een carrière in de consultancy en ben je net óf bijna afgestudeerd? We zijn op zoek naar wo-studenten met een bedrijfskundige, technische, financiële, analytische of economische achtergrond. Kies de vacature die bij jou past! Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk maandag 25 mei 2015. 

Geef in je motivatiebrief aan dat je wilt deelnemen aan Fast Forward Friday.

Management Consulting 
• Consultant Operations Strategy Group
• Consultant Financial Management

IT Advisory
• Consultant IT – Risk Consulting
• Consultant IT – Management Consulting

Risk Consulting
• Consultant Financial Risk Management

Transaction Services
• Executive Transaction Services

Traineeship
• Trainee Young Talent Program


Meer informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162 of per e-mail.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 05 juni 2015

Inschrijven voor: 25 mei 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: WO-studenten