Ronde tafel Project Portfolio Management

Bedrijf
Datum
02 juni 2015
Inschrijven voor
01 juni 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Seminars
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Project portfolio management gaat om het doen van de juiste dingen, door strategie en business doelstellingen te vertalen naar de juiste investeringen. Het daadwerkelijk realiseren van de business doelstellingen is essentieel voor een succesvolle onderneming. Met behulp van best practices en de juiste tooling is de basis op orde (de techniek), maar in de praktijk blijkt dit nog geen garantie voor succes.

Geïnspireerd door Value-based Project Management zijn we er van overtuigd dat -ook voor portfolio management- de sleutel tot succes ligt in mechanismen om flexibel te kunnen omgaan met complexiteit en onduidelijkheid. In deze ronde tafel gaan we daarom niet alleen in op de techniek, maar kijken we ook naar de beschikbare interventies om resultaat te borgen.

Neem deel aan de dialoog en laat je inspireren door collega's in het vakgebied en Finexters Frank Fondse en Jan Dirk Hogendoorn, specialisten op het gebied van portfolio management en value-based werken.

  • Datum: 2 juni 2015
  • Inloop vanaf 16:30
  • Programma van 17:00-20:30, inclusief een hapje en een drankje

Het aantal plaatsen voor deze ronde tafel is beperkt. Klik hier om je direct aan te melden of meer informatie aan te vragen.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 02 juni 2015

Inschrijven voor: 01 juni 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Seminars