Corporate Finance Inhousedag 12 juni 2015

Bedrijf
Datum
12 juni 2015
Inschrijven voor
11 juni 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met het nummer 1 Corporate Finance-huis van Nederland!
KPMG Corporate Finance is het nummer 1 Corporate Finance-huis in Nederland. Op vrijdag 12 juni organiseert KPMG een inhousedag. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Schrijf je dan nu in!
 
KPMG Corporate Finance
KPMG Corporate Finance begeleidt bij alle stadia van financiële transacties, zowel bij fusies en overnames, waarderingsvraagstukken als bij financieringsvraagstukken. Met ruim 75 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland.

Zijn wij op zoek naar jou?
Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Econometrie of Bedrijfskunde? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 5 december tijdens de Corporate Finance Inhousedag.
 
Kruip in de huid van een Corporate Finance professional
Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Hierbij komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijks werk van een Corporate Finance professional aan bod, waaronder een waardeanalyse, strategische vraagstukken, onderhandelingen en financieringsmogelijkheden.
 
Programma
De Corporate Finance Inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG Corporate Finance. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Corporate Finance, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie
Wil je deze dynamische dag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk op 3 juni in! Op vrijdag 5 juni hoor je of je geselecteerd bent. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een meeloopstage. Neem voor meer informatie contact op met Sofie Kemps van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 4038.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 12 juni 2015

Inschrijven voor: 11 juni 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten