YSE24 #7 Business Game

Bedrijf
YSE
Datum
25 juni 2015
Inschrijven voor
11 mei 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Verander, versnel, verfris & vernieuw
YSE24 #7 Business Game

Kruip twee dagen in de huid van een Young Professional van YSE en help een toporganisatie met hun vraagstuk! Kraak een belangrijke real-life case in een team van medestudenten en YSE Young Professionals, zowel op kantoor bij onze opdrachtgever als in een toffe mystery locatie, tijdens de geheel verzorgde YSE24 Business Game.

YSE24 Business Game

YSE24 is teamwork, creativiteit, uitdaging en ontlading! Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning! Zo gaan we met z'n allen eten, borrelen, overnachten we in een hotel en hebben elke keer weer wat verrassends in petto... Ga jij de uitdaging aan?

YSE24 biedt een brede en relevante ervaring voor high potentials die hun carrière met een vliegende start willen beginnen:

  • kennismaking met de dynamische wereld van een Young Profesional bij YSE
  • een intensief, verrassend en uitdagend programma met inhoud en plezier
  • inspirerende en uitdagende competitie tussen teams van high potentials

De kick-off is op vrijdag 19 juni, wanneer alle deelnemers elkaar tijdens een bijzonder evenement ontmoeten. Op donderdag 25 en vrijdag 26 juni 2015 ga je samen met Young Professionals van YSE aan de slag om een verandering in versnelling te brengen en het meest innovatieve advies voor de deelnemende toporganisaties neer te zetten.

Ben jij…

  • WO-er: vanaf 3e jaar bachelor tot afgestudeerd met maximaal 1 jaar werkervaring?
  • Ondernemend ingesteld, analytisch én communicatief sterk?
  • In staat om onder tijdsdruk te presteren?
  • Op zoek naar een uitdaging in teamverband?
  • … en heb jij interesse om in de toekomst bij YSE aan de slag te gaan?

Schrijf je dan in door je CV vóór 11 mei 2015 te versturen naar recruitment@yseprogram.com! Je zult voor 18 mei te horen krijgen of je wordt uitgenodigd voor de selectieronde op dinsdagochtend 26 mei dus zorg ervoor dat je deze dag beschikbaar bent.

De deelnemende organisaties van voorgaande edities waren Ahold, Nationale Nederlanden, IKEA, LUMC, Akzonobel, P-Direkt, Care Clowns, Mimakkus, Oranje Zwart en het Liliane Fonds. Hopelijk tot snel!

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 25 juni 2015

Inschrijven voor: 11 mei 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten