Inhousedag Energyprofs 8 juli

Bedrijf
Datum
08 juli 2015
Inschrijven voor
07 juli 2015
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil je een keer kennismaken met het vak van consultant en je potentiele collega’s van Energyprofs? Wil je weten wat Energyprofs nu in de praktijk doen? Schrijf je dan snel in voor de Inhousedagen van Energyprofs.

De inhousedagen bij Energyprofs staan gepland op:

  • Woensdag 8 juli 2015
  • Woensdag 5 augustus 2015
  • Woensdag 2 september 2015
  • Woensdag 7  oktober 2015
  • Woensdag 5 november 2015

Energyprofs is een consultancy organisatie, gespecialiseerd in de energiemarkt. Vanaf 1999 zijn wij betrokken bij alle marktontwikkelingen en hebben vele procesimplementaties, verandertrajecten en grootschalige projecten begeleid. Altijd gericht op het resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Wil je graag kennismaken met het werk van onze consultants? Ben je ondernemend ingesteld? Wil jij dat stapje harder lopen voor je klant en je bedrijf? Ga jij ervoor het beste uit jezelf te halen? Werk je graag met collega’s samen om projecten succesvol binnen budget, kwaliteit en tijd op te leveren? Ben jij communicatief sterk en plezierig om mee te werken?

Als je op alle bovenstaande vragen “ja” kunt antwoorden en een hbo of universitaire opleiding hebt afgerond, komen wij graag met je in contact! Stuur je cv met motivatie en je voorkeursdatum voor de Inhousedagen naar hr@energyprofs.nl.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Event informatie

Bedrijf: Energyprofs

Datum: 08 juli 2015

Inschrijven voor: 07 juli 2015

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten