The Bid 2015

Bedrijf
Datum
20 mei 2015
Inschrijven voor
20 april 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het combineren van ondernemerschap en strategie, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens de Business Course ‘The Bid’ ervaar jij hoe wij werken. In samenwerking met VDL Nedcar geven wij je een inkijk in een van de spannendste en meest uitdagende onderhandelingstrajecten van de afgelopen jaren. Ontwikkel een heldere strategie, vertaal dit in een overtuigend bod, onderhandel een resultaat en haal de deal binnen!

‘The Bid’ is het ideale evenement om diepgaand kennis te maken met het vak van strategie consulting en de werkwijze van Roland Berger. En dat allemaal in een prachtige omgeving, waar het project echt heeft plaatsgevonden. 

Wie? 
'The Bid' is gericht op WO studenten in de laatste fase van hun studie (maximaal 2 jaar voor afstuderen).

Wanneer? 
'The Bid' zal plaatsvinden van woensdagochtend 20 mei tot en met zaterdagochtend 23 mei 2015.

Waar? 
We gaan van start op het kantoor van Roland Berger Strategy Consultants in het World Trade Center te Amsterdam, waarna we ons verplaatsen naar een Kasteel nabij Heerlen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in vóór maandag 20 april. Bij inschrijving vragen wij je zowel je cv, motivatiebrief als je cijferlijsten (van middelbare school en universiteit) mee te sturen. Je ontvangt vanaf 22 april bericht of je uitgenodigd wordt voor de selectiegesprekken op 29 en 30 april. Houd deze data dus alvast vrij in je agenda.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij Annelies den Boer, via telefoonnummer 020-7960 677 of per e-mail naar annelies.denboer@rolandberger.com

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 20 mei 2015

Inschrijven voor: 20 april 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten