Purchasing Intelligence

Bedrijf
Datum
14 april 2015
Inschrijven voor
13 april 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Naar schatting 60% van de Nederlandse inkooporganisaties richt zich nog vooral transactioneel en prijsgedreven op het forceren van toegevoegde waarde. Dit terwijl een toenemend aantal organisaties aangeeft dat men zich graag zou willen focussen op “kosten uit de keten filteren” en “de business meer centraal te stellen in het bepalen van haar agenda”. Behoort uw organisatie tot deze groep en herkent u zich hierin? Kortom, u wilt uw uitvoerende inkoop wel meer strategisch positioneren, maar vraagt zich af hoe dit aan te pakken. Een goede eerste stap is het beter beheersen van de inkoopprocessen. Ondersteun ik die interne klant nu echt wel? Draag ik bij aan de doelen van de CEO en de organisatie als geheel? Waar gaat het mis en hoe kan ik kostenbeheersend optimaliseren in plaats van slechts lagere prijzen te bedingen bij leveranciers? Waarde wordt geproduceerd over een heel proces. Details zijn niet te besturen door enkel het meten van de output. Dit vraagt om procesoriëntatie.

Seminar - Purchasing Intelligence

Leer van de ervaringen van Gerco Rietveld en Heineken
Bent u de inkoopprofessional met “3.0-neigingen” die op zoek wil naar verbeteringen, en naar het stabieler positioneren van inkoop in het geheel, dus ook operations-processen? Dan nodigen wij u van harte uit voor het Purchasing Intelligence-seminar dat Software AG samen met LAKRAN Procurement Professionals organiseert op donderdag 14 april a.s., van 13.30 tot 17.00 uur bij NBC te Nieuwegein. De agenda volgt snel, maar wij kunnen nu al een tipje van de sluier geven: we hebben inkoopgoeroe Gerco Rietveld en Heineken International bereid gevonden om een presentatie te verzorgen! De moeite waard dus om het seminar bij te wonen!

Doe mee aan ons onderzoek rond P2P
Voorafgaand aan het evenement willen wij graag van Purchase to Pay (P2P)-professionals weten hoe zij kijken naar hun huidige inkoop: is het uitvoerende proces/systeem voornamelijk operationeel gericht of wordt er bij u al naar gekeken naar de strategisch waarde? Deze enquête kost slechts enkele minuten van uw tijd. De uitkomsten zullen wij aan u presenteren op 14 april 2015.

Interesse?
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Kayeng Mak. Vragen en opmerkingen kunt u sturen naar info@softwareag.nl. Maak van de gelegenheid gebruik om te netwerken met uw vak- en branchegenoten. Deelname is gratis.

Event informatie

Bedrijf: Lakran

Datum: 14 april 2015

Inschrijven voor: 13 april 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals