Veilig ter wereld…kun jij het verzekeren?

Bedrijf
Datum
29 april 2015
Inschrijven voor
08 april 2015
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta Strategists en Maasstad Ziekenhuis organiseren business course

Op woensdag 29 april 2015 organiseert Gupta Strategists i.s.m. het Maasstad Ziekenhuis de business course ‘Veilig ter wereld, kun jij het verzekeren?’. Je leert tijdens de business course hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant in de zorg. Consultants van Gupta begeleiden je hierbij intensief. Aan het eind van de dag presenteer je jouw actieplan aan een jury van zorgbestuurders. De dag wordt afgesloten met een diner zodat je ruim de tijd hebt om informeel kennis te maken met ons hele team. 

Gupta Strategists - Business Course

De case: bedenk een strategie om de geboortezorg in een probleemregio te verbeteren
Geboortezorg is de zorg voor moeder en kind tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte. Deze zorg is onmisbaar. Als zorgverzekeraar dien je dan ook te zorgen dat elke verzekerde toegang heeft tot goede (geboorte)zorg. Recente cijfers laten zien dat de geboortezorg in een regio onder de maat is en de verzekerden risico lopen.

De verzekeraar moet ingrijpen. Wat kunnen ze doen? De zorgverzekeraar vraagt jou om advies. Hoe verbeter je de kwaliteit van zorg, zonder dat de betaalbaarheid in het geding komt? Welke keuzes moet je maken?

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course? Schrijf je dan uiterlijk 8 april in via: www.gupta-strategists.nl/business-course. Wij ontvangen graag je CV, cijferlijsten van VWO en universiteit en een korte motivatiebrief. Maandag 13 april maken wij de selectie van de deelnemers bekend. Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Jacobse.

E-mail: bart.jacobse@gupta.nl
Telefoon: 06-40894553

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 29 april 2015

Inschrijven voor: 08 april 2015

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten