BOTS: HR Transformatie

Bedrijf
Datum
19 maart 2015
Inschrijven voor
18 maart 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Transformeren naar de optimale HR-organisatie

Uit onderzoek blijkt dat ruim éénderde van de lijnmanagers Google een betere bron voor informatie en ondersteuning vindt dan HR; 30% vindt zelfs dat HR hen actief blokkeert in het nemen van beslissingen. Dit bevestigt wat wij tegenkomen in de opdrachten die we voor onze klanten doen. Er bestaat een mismatch tussen de dienstverlening die HR aanbiedt en de behoeftes van de business.

Dit zet HR op een alles-of-niets kruising. Gaan we de stap maken en daarmee de perceptie van de business voorgoed veranderen of blijft het leveren van fundamentele ‘toegevoegde waarde’ een utopie? En dat is niet het enige dilemma; ook efficiency-slagen en kosten- en personeelsreductie zijn aan de orde van de dag. Dit alles vereist een herijking van de HR organisatie op zowel organisatie, diensten, mensen, processen en IT, oftewel een HR-transformatie. Om succesvol te zijn is het niet meer voldoende slechts één van deze aspecten te optimaliseren. 

Heb jij een visie ten aanzien van deze ontwikkelingen of ben je gewoonweg geïnteresseerd in het onderwerp? Meld je aan voor deze BOTS!

Contactpersoon: Annemieke Brouwer
Datum: donderdag 19 maart 2015 van 16:00 – 19:00 (voor een borrelhapje wordt gezorgd)
Kosten: geen
Locatie: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 19 maart 2015

Inschrijven voor: 18 maart 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals